ATUREN EL PLE PER L’EMPRESONAMENT DE SÀNCHEZ I CUIXART

Ahir al vespre es va celebrar el Ple Municipal Extraordinari on es varen aprovar les ordenances fiscals i taxes pel 2018, autorització, disposició i reconeixement de l’obligació de factures, així  com l’aprovació del contracte d’execució de les obres de Rius i Calvet, qüestions sobre les quals informarem properament.

El Ple es va interrompre en les exposicions, quan Pere Albó va donar la notícia de l’empresonament dels presidents de l’ANC, Jordi Sánchez, i d’Omnium Cultural, Jordi Cuixart. Minuts després, la portaveu del PEDECAT, Dolors Ligero, va proposar a l’alcalde fer un recés ja que a les 22:00 h. estava prevista una cassolada i considerava que s’havia de donar suport als veïns que hi participaven, proposta que fou acceptada.

Al mateix temps, per les xarxes socials es convocava als ciutadans a fer una concentració de vehicles davant al masteler de la barana de mar (on la senyera estel.lada fou arrencada fa unes setmanes), des d’on una caravana de 37 vehicles arrencava a les 23:00 h.fent sonar els clàxons pels carrers de la ciutat, comitiva que es va anar multiplicant al seu pas.

Els representants de tots els partits (MES, PDCAT, ERC, PSC, GDC i TxSF) varen mostrar el seu rebuig per l’empresonament dels líders de les dues entitats, alguns dels quals varen denunciar aquesta acció, considerant que decisions com aquestes allunyen a las parts del diàleg que es reclama, alguns dels quals varen declarar que Sánchez i Cuixart esdevenien presos polítics d’un conflicte sobre el qual l’alcalde va predir que “ens esperen dies molt complicats”.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació