Aquest dijous, 19 d’octubre, se celebra el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama i, una vegada més, la ganxona Vanessa Nueda, impulsa projectes i idees que permeten recaptar diners per invertir-los en investigació i millores pels malalts de càncer i les seves famílies, especialment en la iniciativa del Dr. Jordi Frigola, que lidera un projecte d’investigació contra el càncer a de l’Institut de Biomèdica de Girona que vol tractar la malaltia a través d’uns inhibidors cel·lulars, oferir al pacient un tractament que no sigui tan agressiu com els actuals, que eviti els danys col·laterals que pateixen els malalts de càncer amb la quimioteràpia i la radioteràpia actuals.

En aquest cas ha trobat noves implicacions, una d’elles la d’un dels germans Roca, en Jordi i la seva dona,  a través de la reconeguda gelateria Rocambolesc, a Girona, Barcelona i Madrid, dissenyant un gelat solidari que s’oferirà des d’aquest dia 19 fins diumenge 22 d’octubre, l’adquisició del qual el 100% de l’import revertirà en la projecte.

Vanessa Nueda explica: “Vaig somiar que feien i un bon dia els vaig trobar, els hi ho vaig explicar i van respondre molt bé, amb un somriure i un ostres, podríem parlar-ho”. Finalment es va fer realitat i ofereixen un sorbet de magrana infusionada en aigua de gingebre amb poma osmotitzada en suc de magrana, gingebre confitat i xocolata blanca de color rosa.

D’altra banda, destaquen les manicures solidàries que es porten a terme al Centre d’Estètica Paqui ,de Sant Feliu de Guíxols, com a homenatge a totes les dones i es duran a terme unes jornades on el centre oferirà serveis de manicura tradicional a 5€.

Una altra de les sorpreses que ha rebut és que, després d’enviar un correu a la revista Yo Dona (de la qual ella ha estat portada), que és organitzadora conjuntament amb El Mundo d’unes jornades que s’han portat a terme també aquests dies a Madrid, ha estat una de les ponents del  “Viaje a través del càncer de mama” i comenta: “he tingut el plaer de participar en una taula rodona amb diferents especialistes oncològics i amb moltes dones que venien a passar la tarda amb nosaltres per informar-se i a demanar consell, la veritat és que ha sigut molt maco”.

D’altra banda, aquest dijous, també impulsem les  minijornades de Body Paint que ofereix Premama Body Paint per apadrinar la investigació i obrirà agenda aquest dijous per a unes imminents jornades solidàries. Es disposa de tota la informació a www.premamabodypaint.com  i a les seves xarxes socials.

I per acabar, els tractaments solidaris que Backstage Barcelona organitza, ja que també aposta per la investigació, volen col·laborar en el projecte als centres de Barcelona  (Avda. Diagonal i C/.València) ofereixen tractaments facials, per una donació mínima de 15€.