I després

Nova publicació de literatura guixolenca a Internet

Compartiu aquesta història

La pàgina Lletres Guixolenques és una iniciativa que recull poesia, narrativa, assaig, història, crítica literària, pensament, etc. d’escriptors guixolencs actuals i del passat.

Tal com s’expressa en l’article editorial, “Lletres Guixolenques és una revista literària digital que té com a objectiu la divulgació del patrimoni literari guixolenc i, al mateix temps, estimular entre els joves la continuació d’aquest patrimoni. La revista desplega en cada número un mostrari del llegat literari ciutadà, d’escriptors que ja ens han deixat.

Té un altre apartat de textos d’autors vius i presents. I compta amb apartats que volen servir d’estímul i aparador de nous escriptors, escriptors joves. La revista està oberta a escriptors que tinguin alguna relació, assídua o esporàdica amb Sant Feliu de Guíxols, i que ja comptin amb un currículum de publicacions.

La revista tindrà una edició semestral i també recollirà escrits d’autors, guixolencs o no, que tractin temes relacionats amb la ciutat. És una revista en llengua catalana.

L’equip de redacció està format per:

– Assessorament informàtic: Francesc Sánchez

– Traducció de textos: Tomàs Rosés

– Correcció de textos: Àngela Ribas

– Selecció i coordinació de textos: Josep Cullell

http://lletresguixolenques.wordpress.com/

El més llegit

I després