I després

Acte de cloenda del curs dels alumnes del PQPI-PTT

Compartiu aquesta història

El passat divendres, 15 de juny a les 10h del matí es va celebrar al Centre Cívic Vilartagues l’acte de cloenda del curs 2011-2012 de l’alumnat del perfil Auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic del Pla de Qualificació Professional Inicial i Pla de Transició al Treball (PQPI-PTT Guíxols – Vall d’Aro) en presència de representants del Departament d’Ensenyament, dels diferents centres de secundària, i dels ajuntaments de Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

En el decurs de l’acte es va presentar el Projecte Integrat: un projecte transversal en el qual posaren de manifest els seus aprenentatges d’aquest curs. Es tracta de la creació d’una empresa, Econatura Guíxols que ofereix un allotjament rural. una escola de natura i un restaurant i càtering.

Tot seguit, varen recordar i enumerar les activitats formatives i les persones que han col·laborat en el Programa de Qualificació Professional Inicial. Hi estaven presents les persones tutores de les diferents empreses que han acollit alumnat en les 200 hores de Formació en Centres de Treball i les diferents expertes que han impartit docència aquest curs.

Per cloure l’acte, varen celebrar que aquesta segona edició del PQPI-PTT Guíxols – Vall d’Aro, que tindrà continuïtat el proper curs i que enguany 11 alumnes han superat les Proves d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà, altres cursaran el Mòdul C al Centre de Formació d’Adults per a l’obtenció de Graduat Escolar i alguns, aquest, estiu iniciaran el seu itinerari laboral.

 

El més llegit

I després