I després

NOVA PROPOSTA RELACIONADA AMB L’ESPAI CARMEN THYSSEN

Compartiu aquesta història

L’exposició “Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff” de l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu segueix oferint diverses iniciatives per tal de descobrir aquesta mostra que s’allarga fins el 14 d’octubre i que està ubicada al monestir de la ciutat.
La comissària de l’exposició, Pilar Giró, destaca una de les noves propostes, aquest cop relacionada amb les xarxes socials, on s’aniran penjant petits vídeos de 30 segons en què la mateixa comissària introdueix el discurs pictòric que es pot trobar a cada sala.

Giró també ha comentat les existoses visites guiades familiars i també nocturnes, que s’han hagut d’ampliar degut a l’elevada quantitat de peticions per participar-hi. Explica que están “molt contents” i que és “una mostra més de que la cultura interessa, que l’art interessa” i que “la gent, quan ofereixes coses fetes amb il.lusió i amb estima i les comparteixes amb aquest mateixos imputs” és receptiva “i això és molt encoratjador”.

Està prevista una darrera visita nocturna el dia 1 de setembre, en aquest cas relacionada amb la “Nit en blanc” que se celebra a la ciutat, i que s’iniciarà a partir de les 23 hores. En aquesta proposta, els vuit àmbis de l’exposició s’han vinculat amb una experiència gastronòmica que traslladarà als participants a l’essència dels paisatges que s’aniran observant.
També, a L’Espai Viu en el contexte de l’exposició “L’atelier Pepa Poch”, es brindarà i es celebrarà el fi de festa.
Podeu consultar la info referent al l’exposició a l’Espai Carmen Thyssen clicant aquí.

El més llegit

I després