I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

MANIFEST EN MEMÒRIA DE LES VÍCTIMES DELS ATEMPTATS DE BCN I CAMBRILS
Avui divendres a les 12 del migdia, davant la porta de l’ajuntament de Sant Feliu, s’ha llegit un manifest i s’ha fet un minut de silenci en memòria de les víctimes mortals i ferits dels atemptats de Barcelona i Cambrils d’ara fa un any.
Aquí podeu escoltar el manifest en veu de l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas:

 

AQUEST DIVENDRES, EN SÉ, L’EDGAR I EN DANI TORNEN AL BARRI
Aquest divendres 17 d’agost a les 10 de la nit, se celebra a la Plaça Empordà de Sant Feliu de Guíxols el concert organitzat per l’Associació de Veïns de Tueda, on el cantautor Sé ofereix un recital amb cançons inspirades en el barri on va néixer, territori de pescadors i personatges que Josep Andújar ha immortalitzat en el seu repertori i en els vuit discos que porta editats, que dintre d’uns mesos veurà néixer el seu novè treball.
També hi actuaran els joves Edgar Sanz i Dani Pedrol, conjuntament amb el cantautor i en solitari.
El dissabte, en Sé, es desplaçarà a Sant Pol de Mar per defensar la seva composició “La noia del cor de sucre”, que interpretarà la Gina Espolet i que és una de les dues cançons finalistes del concurs d’havaneres de Catalunya que se celebra a la població del maresme. I el dimecres 22 actuarà a la platja de Sant Pol de Sant Feliu.


XIII VOLTA DEL SERRÀ 2018
El Club Aquàtic Xaloc organitza aquesta activitat en parelles, en la qual un va nedant i l’altre l’acompanya amb el caiac. Es poden fer tants relleus com es vulgui. Cadascú pot utilitzar el seu caiac si ho vol.
Tindrà lloc el dia 26 d’agost amb sortida a les 9 del matí a la platja de Sant Feliu, davant l’ajuntament.
Les incripcions estan obertes fins els 25 d’agost.
Podeu constular tota la info a través del web del Club Aquàtic Xaloc clicant aquí.


SARDANES AL PASSEIG DEL MAR
Aquest divendres 17 d’agost l’Agrupació Amics de la Sardana de la ciutat presenta una nova actuació que tindrà lloc a la pista de bàsquet del Passeig del Mar de Sant Feliu, a partir de les 22.15 hores.
La interpretació anirà a càrrec de la Cobla Baix Empordà.

 

VISITES GUIADES “GUIXOLS EXPERIENCE”
El proper dimecres 22 d’agost tindrà lloc una nova activitat dins les visites guiades per Sant Feliu conegudes sota el nom de “Guíxols Experience”.
A les 19h. es passejarà pel Barri del Puig i la Plaça del Mercat, explicant la vida quotidiana durant la Guerra Civil i la postguerra.
Anirà a càrrec d’Isidre Rivera i Josep Maria Vicens.
El punt de trobada serà a la Plaça del Puig davant els safarejos.
És una activitat gratuïta però cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme, a l’edifici del Monestir, o al telèfon 972.82.00.51. Les places són limitades.

 

CONCERTS AL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Segueixen endavant les actuacions que formen part de la 56ena. edició de l’exitós festival de Sant Feliu.
Aquest divendres 17 d’agost la protagonista serà Sara Baras, el dia 18 Electrònic Sunset i per tancar el festival, el dia 20, Ricky Martin al Guíxols Arena.
Podeu consultar tota la informació sobre el festival clicant aquí.

 

GUÍXOLS S’ENFIRA: XIX IECSALIS
Aquest diumenge 19 d’agost als Jardins Juli Garreta de la ciutat, es podrà visitar aquesta fira-mercat d’antiquaris i brocanters, que tindrà lloc entre les 10 del matí i les 8 del vespre.
S’hi podrà trobar tot un ventall de curiositats de temps passats.
És una activitat organitzada pel Gremi d’Antiquaris i Brocanters de les Comarques Gironines amb la col.laboració de l’ajuntament de Sant Feliu.

 

EXPOSICIÓ DE FINA SOLÉ AL PATI DE L’AJUNTAMENT
Des d’aquest proper 20 d’agost i fins el 2 de setembre l’artista Fina Solé exposa les seves pintures i gravats sota el nom de “Blaus i Grocs”, una exposició on es podran veure pintures acríliques sobre fusta, gravats i monotípies. Aquesta és la quarta vegada que exposa a la ciutat.
La inauguració de la mostra tindrà lloc el dia 21 d’agost a partir de les 19h. al mateix ajuntament.
L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de 10 a 14h. i de 17 a 21h.
També els caps de setmana de 10 a 13h. i de 17 a 21h.

 

LA SETMANA ENTRANT, CANÇONS DE MAR AL FAR DE L’ESCULLERA
El divendres de la setmana entrant dia 24 d’agost, a les 10 de la nit, es tornarà a celebrar la cantada d’havaneres i cançó de taverna “Cançons de mar al far de l’escullera”, emmarcada dins de la XXIV Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols.
L’espai es transforma en un auditori a cel obert sobre la badia de Sant Feliu de Guíxols on, a més de poder contemplar el Sant Feliu de nit i l’entrada i sortida de vaixells, hi actuaran el cantautor Sé i els Llops de Mar, de forma individual i tots plegats al final.
L’accés és gratuït i a la mitja part se servirà el tradicional cremat per a tots els assistents.

 

El més llegit

I després