A partir del proper mes de gener l’Escola Bressol Oreneta anuncia que tots els dimarts des de les 17 fins les 18:30h, per 15 euros al mes s’obre un espai al centre destinat a fer tallers a càrrec de les educadores Cristina i Nerina, on es podrà gaudir i compartir una estona amb els fills on es podrà dedicar als nens i nenes el temps que sempre reclamen, que necessiten compartir, podent així desenvolupar diferents propostes per experimentar, descobrir, jugar, manipular…
Les responsables dels tallers aconsellen que “no us ho podeu perdre, gaudireu amb els vostres fills tan com ho faran ells. No ho deixeu passar i animeu-vos! Sereu benvingudes totes aquelles famílies amb infants de 0-3 anys, ja sigueu del centre com si no. Ràpid, ràpid, que les places s’acaben!”
Les inscripcions estan obertes a l’Escola Bressol Pública Oreneta, c/Ccòrdova, 43- Sant Feliu de Guíxols. Telèfon: 972 823018.
El centre ha estat programant diverses activitats amb els petits tant en el paper d’espectadors com en el de protagonistes, en activitats com la celebrada el passat dia 10 de desembre amb l’actuació de la Coral Salvador Espriu que els va delectar amb un repertori de nadales. Al dia següent es va rebre la visita dels alumnes de l’IES Sant Feliu que s’hi varen acostar per interpretar diverses cançons acompanyades de flautes, pandereta, guitarra, etc.
I també cal destacar que ells foren els protagonistes, el dia 22 de desembre, de 4 quadres nadalencs diferents que varen fer les delícies del pares veient als petits formant les figures del pessebre guarnits per a l’ocasió.