Aquest divendres pels volts de les 8 del matí, uns passats han avisat a la policia en veure una persona totalment nua a la platja de Sant Feliu, el cos de la qual no es movia.
Quan ha arribat la patrulla s’ha pogut comprovar que estava mort, s’ha precintat l’accés i s’ha procedit a posar en marxa el protocol per fer l’aixecament del cadàver i iniciar les investigacions sobre la causa de la mort així com la identificació de la víctima.
El primer que calia era trobar alguna pertinença per saber de qui es tractava però a la platja no s’ha trobat cap peça tot i que a la platja de Can Rius si que hi havia roba però sense cap mena de documentació.
Pel que fa a les causes, a partir dels rastres de l’arrossegament del cos, les hipòtesis apuntaven a que s’estava banyant i les baixes temperatures li podien haver causat algun símptoma i ha tornat a la sorra amb dificultats.
L’edat de la persona s’ha situat entre els 50 i 60 anys, d’aspecte estranger. Se sap que des de fa uns dies pel municipi hi deambulava un indigent estranger que demanava amoïna i menjar en alguns locals.
També s’ha localitzat un vehicle que uns veïns han denunciat com a abandonat, amb matrícula estrangera que al seu interior hi havia mantes i senyals que algú dormia al seu interior i que, en el cas que es pugui localitzar alguna documentació, es podrà veure si s’estableix la connexió entre l’home mort i el vehicle per tal de tancar la investigació i a l’espera del resultat de l’autòpsia.