I després

Cavalcada de Reis a CPDA

Compartiu aquesta història

Segons informa el web www.ciutada.platjadaro.com, aquest dilluns se celebra la Cavalcada dels Reis de l’Orient, a Platja d’Aro (18 h), i a Castell d’Aro (20 h), amb estrena nous itineraris pels carres més cèntrics de les dues viles. Com a novetat, la comitiva està encapçalada per la banda musical El Caliu, i per una cercavila de 60 figurants basada en la pel·lícula de dibuixos animats Frozen, el regne del gel, i com a cloenda, per la nova carrossa de regals, elaborada amb col·laboració de la Federació de Colles de Carnaval. A més a més, el seguici reial està format per 90 patges a Platja d’Aro i 60 a Castell d’Aro, que reparteixen 500 kg de caramels que, per tercer any, són sense gluten.
Un any més, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro organitza l’arribada del seguici de Melcior, Gaspar i Baltasar al municipi. Per encàrrec de Ses Majestats també s’ha tornat a editar un tríptic informatiu amb els nous recorreguts i la lletra de la popular cançó de benvinguda als Tres Reis, amb una nova imatge creada per l’equip d’il·lustració gironí XuxuLanstrum, que també ha dissenyat la nova carta personalitzada per a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i que els infants poden recollir a l’Oficina de Turisme, Biblioteca M. Rodoreda, o al Parc Infantil de Nadal.
A Platja d’Aro, Ses Majestats inicien el recorregut (18 h) a l’Av. Cavall Bernat (des dels apartaments Caleta Palace i fins al giratori Dr. Josep Trueta), i tot seguit continuen pel c/ Juli Garreta, Av. Castell d’Aro, c/ Puig S’Agoita i visita a Església de Santa Maria (amb la tradicional adoració al nen Jesús). Retorn pel c/ Vicenç Bou fins a Av. Castell d’Aro, per finalitzar al Palau d’Esports i Congressos on són rebuts per l’alcalde i autoritats, i a on tots els infants presents reben un obsequi.
Tot seguit, es traslladen a Castell d’Aro (20 h), on Ses Majestats arriben per l’Av. de la Platja, travessant la Plaça Poeta Poeta, abans de continuar per la mateixa avinguda per enfilar a peu per les escales per a vianants fins a l’Església de Santa Maria, on també fan l’adoració al Nen Jesús. Tot seguit, retornen fins a la Sala Polivalent on són rebuts, de nou, per l’alcalde i les autoritats locals. Després de les salutacions i els discursos reials els infants presents reben un obsequi commemoratiu.

El més llegit

I després