L’empresa Estal, amb seu a Sant Feliu de Guíxols i especialitzada en solucions d’embalatge de luxe, ha participat en la fira PCD Packaging Innovation Hub, que es va celebrar els dies 18 i 19 de gener a París, ha informat El Punt Avui. Es tracta d’un esdeveniment que pretén reunir professionals internacionals procedents del sector beauty, com ara bellesa, maquillatge, perfumeria i cura personal. A la fira hi han assistit unes 6.500 marques de prop de 70 països i més de 420 expositors.

Estal va aprofitar per exposar les seves solucions d’embalatge de luxe més avantguardistes per a productes de cosmètica, nutricosmètics i perfumeria, adaptat als nous conceptes, solucions i nous dissenys. L’empresa va presentar, entre d’altres, la seva nova col·lecció DobleAlto® Cosmetic Line, amb Allure Dropper i Lumiere Jar. Un envàs degotador per dispensar maquillatge i tractaments dosificats, i un envàs de boca ampla per a cremes de tractament o d’aplicació densa.

Igualment, va exhibir el més nou en DobleAlto® Nutricosmetics Line, amb Cure Jar, un disseny orientat als cosmètics que s’ingereixen per la bellesa i la satisfacció del benestar. I DobleAlto® Dietetics & Functional Line, amb Elixir Bottle, una refinada ampolla per a begudes dietètiques adequades per a un estil de vida actiu i saludable.