I després

NOU IMPLULS AL FUTBOL FEMENÍ DE SFG

Compartiu aquesta història

El passat dimecres 17de maig es va fer l’acte de presentació de la nova imatge de les “Braves”, les components del futbol femení de Sant Feliu de Guíxols, el disseny d’un dofí amb els colors negre i taronja, jugant amb el nom de la costa, ha estat creat de forma desinteressada per la agencia de publicitat ganxona Ikrea.

Davant de l’assistència de representants de les regidories d’educació, igualtat i esports i de representants del SIAD, Jordi Iñíguez, entrenador del sènior femení i coordinador de la secció, va explicar les línies del nou projecte un cop estabilitzada la situació del sènior. Aquestes línies passen per aconseguir atreure totes les nenes i noies que vulguin jugar a futbol, ja no només de Sant Feliu, si no de tota la comarca, “i poder crear una estructura solida i de futur perquè qualsevol dona que vulgui practicar el nostre esport ho pugui fer en les mateixes oportunitat i qualitat que un home”.

La campanya de captació constarà d’actes i xerrades als centres educatius, parades informatives i el proper dissabte 17 de juny i integrat a la festa de cloenda de l’Escola de Futbol, un entrenament obert per a totes les nenes que es vulguin apropar .

El president i màxim dirigent del futbol ganxó, Jordi Cambronero va expressar el ferm compromís del club amb el projecte, així com la il·lusió perquè aquest tiri endavant, alhora que recordava que durant les dues primeres setmanes de juny, i un cop acabada la temporada, l’Escola oferia entrenaments oberts als que poden assistir tots els nens i nenes interessats.

Més informació al Facebook “femení ef sant Feliu” o a través del correu: femeniefsantfeliu@gmail.com.

El més llegit

I després