I després

Noticies diverses d’actualitat de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Preinscripcions Escola d’Adults

Dies 14, 15 i 22 de juny de 10 a 13 hores
Dies 18,19,20 i 21 de juny de 17 a 20 hores
Cal portar fotocòpia del DNI i una fotografia mida carnet.
Així mateix, fins a final de curs, podeu demanar més informació, exclusivament els dijous, de 16 a 20 hores; segon pis, despatx 2, Sra. Fina, telèfon de contacte 972 82 10 22.

 

Torneig de l’Amistat de l’Escola de Futbol Sant Feliu

Per al proper cap de setmana 9 i 10 de juny, al Camp Municipal de Vilartagues, l’Escola de Futbol Sant Feliu organitza el tradicional Torneig de l’Amistat de futbol 7 de prebenjamins i benjamins.

El dissabte 9 al matí serà el torn dels benjamins nascuts al 2002 i a la tarda per als nascuts al 2003. El diumenge 10 jugaran al matí els prebenjamins del 2004 i a la tarda clouran el torneig els més menuts del 2005.

A més dels equips amfitrions de l’Escola, hi participaran com a clubs convidats la UE Quart, CF Calella, CE Anglès, OAR Vic, FE Figueres, FE Palamós, Base l’Empordanet, Ter Brugent, FC Vilablareix, UD Molletense, EF Gironès-Sàbat i CFLLoret.

S’esperen dos dies intensos de futbol de les categories més petites del futbol de base en què el més important ha de ser el participar i gaudir de l’esport per davant dels resultats.


La visita als Clots de Sant Julià queda suspesa

La visita que els Amics del Museu tenien programada pel dia 9 de juny als Clots de Sant Julià, finalment, ha quedat anul·lada atès que el propi ajuntament del municipi, ha desaconsellat la visita per no haver-hi habilitat un accés segur per a la integritat de les persones. És per això que l’associació Amics del Museu demana disculpes en una nota a totes aquelles persones que comptaven realitzar aquesta visita.

 

L’Oficina del Síndic de Greuges torna a la Casa Albertí

L’Oficina del Síndic de Greuges, que durant uns mesos ha estat emplaçada provisionalment al Monestir per les obres que es varen realitzar al carrer Penitència, torna al seu emplaçament original de la Casa Albertí al carrer, 10. El telèfon de contacte és el mateix 972 32 80 40.


Nota d’Esquerra Guíxols

El ple municipal del passat dijous 31 de maig va aprovar per unanimitat la moció presentada pel grup municipal d’ERC en suport al moviment #novullpagar.

Pel portaveu republicà a l’ajuntament, Jordi Vilà “fa massa anys que paguem unes autopistes que ja estan sobradament pagades, i en el preu dels peatges no només es paga el càrrec de la gestió i el manteniment de l’autopista, si no també uns guanys cabalosos per l’empresa que la gestiona”.

Des d’ERC s’ofereix assessorament legal a totes les persones que han participat al moviment #novullpagar i que han rebut del Servei Català de Trànsit un requeriment de dades del conductor. A l’adreça web www.esquerra.cat/multespeatges trobareu tota la informació que necessiteu.

 

 

 

El més llegit

I després