I després

Notes diverses d’interès general de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Nota d’agraïment de l’Associació Catalunya Contra el Càncer

El festival de dansa de la Escola Almudena Bonilla a benefici de la lluita contra el Càncer, el diumenge al Teatre Municipal Narcís Masferrre va ser un gran èxit, tan per les actuacions com per el nombrós públic que hi va assistir.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
La Junta Local . A.E.C.C.

 

Reunions per a pares i mares dels Casals d’Estiu i Casal Esportiu

Us informem que la reunió per els casals d’estiu municipals en el que teniu inscrit el vostre fill/a es celebrarà el proper dijous 21 de juny al Punt Jove (c/Mall, 61), a les 20.00 hores pel Casal d’Estiu i a les 21.00 hores pel Casal Esportiu.
Si no hi podeu assistir, a partir de l’endemà de la reunió es facilitarà la informació a l’oficina de l’àrea de Joventut a l’edifici de les Vetlladores. La podeu passar a recollir en horari de matí (de 10 a 13 hores) o sol·licitar-la per correu electrònic (pij@guixols.cat).

 

Assemblea General de l’AAVV del Puig

El proper dissabte 16 de juny tindrà lloc, a les 17:00h als Safareigs públics (c/ Baixada del Puig, s/n), una Assemblea General Extraordinària de de l’AAVV del Barri del Puig.

Tractarem l’estat del Pla de Barris: les obres i acabats de la Plaça del Puig, dels carrers i escales, dels safareigs, així com de la vessant social. Parlarem també de la nostra Associació. S’obrirà un torn final per als precs i preguntes.

Per últim us recordem que tothom que vulgui adreçar-se a nosaltres ho pot fer a través de l’adreça electrònica: associaciodelpuig@gmail.com; i que en cas que vulgueu fer-vos socis/sòcies de l’Associació de Veïns del Puig us podreu inscriure directament el mateix dia de la reunió, omplint la butlleta i abonant els 6€ / família (quota anual del 2012). La butlleta d’inscripció la trobareu també a l’Oficina del Pla de Barris (c/ Penitència, 10. Casa Albertí) o ens la podeu sol·licitar a través del nostre correu.

 

Diumenge, Arrossada Popular de La Manduca

Des de La Manduca (Cooperativa de Consum Responsable de Sant Feliu de Guíxols), s’organitza una vegada més una Arrossada Ecològica Popular….”

1. La data de l’activitat : Diumenge, 17 de Juny de 2012
2. Hora o durada de l’activitat : a les 13h del migdia (podeu venir abans per donar un cop de mà)
3. Tipus d’activitat i/o títol : 4ª Arrossada Ecològica popular a Sant Feliu de Guíxols
4. Lloc on es du a terme : Escola L’Estació de Sant Feliu de Guíxols (C/Sta.Teresa, 49)

5. Preu i lloc de venda de tiquets :
El preu és de 10€ pels grans i 5 € pels petits, menors de 12 anys que inclou : Amanida, Arròs, pa del Forn Pa i Figues, vi, aigua, postres casolanes i cafès/infusions. Tot de primera qualitat ecològica! Cal portar plat, got i coberts!!

Per compar els tiquets adreceu-vos a la botiga de música SOL NEGRE (C/Joan Maragall,15), a la galeria d’art Uzupi (C/Sant Ramon,32) o bé contacteu amb el telèfon 629 31 31 90 (Maite). També ens trobareu a la seu de la cooperativa La Manduca (C/Sant Adolf,16 de S.F.G.) els dimecres de 15:30 a 21:00h.
Compreu el tiquet abans de diumenge, el mateix dia val 1€més!

6. Organitza : La Manduca Cooperativa de Consum Responsable de SFG

També hi haurà un petit espectacle al final del dinar, us hi esperem!

 

El més llegit

I després