I després

Joan A. Albó contesta a la campanya de Tots per Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Després de publicar els raonaments de Pere Albó i de Carles Motas en referència a la renúncia a part del sou del vicealcalde, tanquem la trilogia de protagonistes amb les declaracions efectuades a la nostra emissora per l’alcalde, Joan Alfons Albó que, sense pronunciar el nom dels independents ens comentava que el plantejament que fa aquell grup de l’oposició es basa en un atac personal que està fora de lloc, que és totalment desmesurat i que, a més, no tenen raó.

L’alcalde assegurava que la renúncia de Pere Albó a part del seu sou no és el resultat de la campanya de TSF ja que es comptava amb la renúncia per motius professionals del vicealcalde i així es va contemplar en la redacció dels nous pressupostos que es portaran a aprovació en els propers dies.

Joan Alfons Albó declarava que sempre hem dit que el vicealcalde no va lligat a un sou sinó que el que representa és que estan governant dos partits que estan molt a prop, amb 7 i 5 regidors respectivament, que han fet un pacte per a tota una legislatura, on es vol fer tangible la importància que té l’altre grup però que, en tot cas no va lligat a una quantitat econòmica.

També destacava que en altres legislatures altres partits han tingut, durant el seu govern, dues dedicacions exclusives i no una de sola. Sense anar més lluny, quan aquest grup que tant es queixa en tenia dues i, pot ser, la diferència es fa petita perquè pot ser la primera (la de l’alcalde) no és tant alta com hauria de ser. I sinó fem la comparació amb Calonge, Palafrugell, Palamós, etc.

Albó afirmava que el que si que té clar l’actual equip de govern és que paguen dedicació, hores de feina i que, el que si que veníem notant des de fa un parell de mesos, és que a Pere Albó li costava més disposar d’hores després de la obertura d’un nou despatx que li va generant feina, ha d’assistir judicis, etc.

Albó concloïa considerant, referint-se al grup independent, que basar una campanya de desprestigi amb aquestes qüestions l’únic que fa és retratar als seus impulsors. A mi ja fa temps que no m’interessa el que diuen perquè el que necessita Sant Feliu és Rigor, idees noves i ser capaços de fer coses. Que Pere Albó renunciï a part del seu sou suposa de l’ordre de 500 euros al mes i quan aquesta gent, en les seves campanyes, parla de grans quantitats ho està comptant en brut.

En referència al sou que percep l’actual alcalde, el propi Joan Alfons Albó feia públic que ell, nets, cobra 2.230 euros treballant de quarts de 8 del matí fins a les 3 de la tarda a més d’altres dies i altres hores que el càrrec institucional li requereix i que està al capdavant d’una organització de 260 persones, gestionant un pressupost de 27 milions d’euros i assegurava que en l’estructura municipal hi ha més de 10 persones que cobren més que ell.

 

El més llegit

I després