I després

Militants del PSC de Sant Feliu, impugnen l’assemblea

Compartiu aquesta història

Fa unes setmanes la nova executiva del Partit dels Socialiestes de Catalunya (PSC) de Sant Feliu de Guíxols, enviava una nota al Setmanari Àncora en la qual informava del resultat de l’assemblea extraordinària en la qual es varen escollir els nous càrrecs.

En les darreres hores un grup de militants ha fet pública una nota, a tots els mitjans, en la qual informen que l’esmentada assemblea està impugnada davant de la Comissió de Garanties del PSC.

A continuació publiquem les dues notes tal i com es varen redactar per les parts implicades:

El PSC de Sant Feliu renova la Comissió Executiva

El passat 21 de maig l’Agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Sant Feliu de Guíxols va celebrar una assemblea extraordinària amb la finalitat d’escollir una nova executiva i els representants al Consell de Federació.

Il·lusió, motivació, implicació i dedicació son els compromisos amb els quals la nova direcció del PSC local , encapçalada per la Verónica Lahoya com a primera secretaria, afronta aquesta nova etapa i que amb un equip format per en Manuel Asensio (secretari d’organització), Antoni Juanals (secretari de Política municipal), José Antonio Donaire (secretari d’Acció Política) i Rafael Saperas (secretari de Formació i Comunicació) continuarà treballant per una societat més igualitària i més justa.

La Júlia Vendrell i en Manuel Asensio, acompanyaran a la Primera Secretària com a representants de l’Agrupació Local de Sant Feliu de Guíxols a la Federació local del PSC.

Agrupació Local PSC Sant Feliu de Guíxols

Carta oberta d’un grup de militants del PSC

Un grup de militants i simpatitzants del PSC de Sant Feliu de Guíxols volem posar en coneixement que, l’assemblea que va escollir els nous dirigents de l’agrupació de Sant Feliu de Guíxols, celebrada el dia 21 de maig, ha estat impugnada davant la Comissió de Garanties del nostre partit.

Considerem que es van cometre greus irregularitats en aquest procés i que cal esperar que els màxims òrgans prenguin una decisió.

Fem públic aquest comunicat després de veure que a les informacions que han anat apareixent a diferents mitjans de comunicació s’ha omès aquesta qüestió i perquè els ciutadans puguin valorar millor les informacions que es donen al respecte.

Grup de militants del PSC de Sant Feliu de Guíxols

 

El més llegit

I després