I després

Activitats Amics del Museu i dels Cicle Salut i Societat

Compartiu aquesta història

Divendres, 15 de juny, sortida dels Amics del Museu

Quan Cristòfor Colom va salpar cap a l’expedició del descobriment, va sortir de Palos, de Pals o de on? I quan va tornar, va anar a Lisboa?, a Sevilla?, a Palos?.
En arribar va ser rebut pels Reis Catòlics a Barcelona? a La Murtra?
Si us interessa el tema, no us perdeu aquesta sortida.

Els Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Centre d’Estudis Calongins COLONICO organitzen pel divendres, 15 de juny una sortida a BADALONA
Museu de Badalona – Visita guiada a Baetulo, la ciutat romana. 3.400 m² de ciutat romana museïtzada i una nova exposició permanent per conèixer el passat romà de Badalona.

Dinar en restaurant prop del Museu

Sant Jeroni de la Murtra, construït sobre el mas de Sa Murtra l’any 1416, i on Cristòfor Colom va ser rebut pels Reis Catòlics en tornar del seu primer viatge a Amèrica.

Visita comentada per Mn. Jaume Aymar, doctor en història de l’art per la UB i professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna (URL).

Inclou autobús, entrada i visita guiada al Museu, dinar i entrada i visita al Monestir.

Sortida de Sant Feliu a les 9 h. de la parada d’autobús de la plaça Monestir.
Socis de Amics Museu 40 €. No socis, 45 €. Tiquets: Vestíbul del Museu.

Us informem que del 7 al 20 de juny, el Museu d’Història estarà tancat
al públic per obres. Per aquest motiu, els que volgueu comprar tiquets
per anar a Badalona, podeu fer-ho igualment al Museu, però a les
oficines (planta 3. Despatx Museu), en horari de 9h a 14h.

 

Activitats del cicle Salut i Societat, pel cap de setmana

Aquesta setmana tindrà lloc dues noves activitats del cicle Salut i Societat, que organitzen conjuntament l’Espai del Metge i de la Salut Rural i la Càtedra Martí Casals. El divendres 15 de juny, conferència sobre De bussos i metges: 18 anys de medicina hiperbàrica a l’Hospital de Palamós, a càrrec del Dr. José Maria Inoriza (Coordinador de la Unitat de Medicina Hiperbàrica dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà). La presentació anirà a càrrec del Dr. Miquel Bruguera (President del Patronat del Museu d’Història de la Medicina de Catalunya) i se celebrarà a la Sala d’Actes del Monestir (Pl. Monestir s/), a les 19.30h.

El divendres 16 de juny: Medicina, Societat i Literatura, la Muntanya màgica de Thomas Mann. A càrrec de Toni Sala (Escriptor i professor de literatura catalana). Amb la col·laboració dels Clubs de Lectura d’Adults de les Biblioteques Municipals de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro. Acte que tindrà lloc al Paratge de Bell-lloc (Carretera de Romanyà de la Selva, Santa Cristina d’Aro), a les 18.00h. L’entrada és lliure.

El més llegit

I després