El PDeCAT de Sant Feliu de Guíxols ha difós una nota de premsa sobre la pancarta que demana la llibertat dels presos polítics que, després de l’aprovació en el darrer ple municipal es va penjar a la façana de l’Ajuntament i que diu textualment:

“PER FI LI HA PASSAT A L’ALCALDE  LA MIOPIA

Les i nombroses instàncies  , més  de 300 d’entitats i ciutadans i les reiterades  mocions  dels grups de l’oposició, fan canviar el parer d’una part del govern.

Tota aquesta pressió   aconsegueix que l’Ajuntament  pengi la pancarta de “Llibertat presos polítics” al balcó de la casa de la vila. TPSF i ERC voten a favor de la moció del últim ple   i s’oposa frontalment el PSC.  

Ha sigut sense defallir i per majoria aclaparadora malgrat que l’alcalde Carles Motas ha estat patint de miopia i ha volgut excusar-se darrera de la senyera de la sala de plens.  Així ho explicava a la seva intervenció per tancar el torn de la moció:  no veia necessari  posar la pancarta abans tal com es demanava en varies ocasions per l’alliberament dels  presos polítics. Ara si?

Han hagut de passar  tres mesos  des de  la primera moció al mes de novembre,  per veure la pancarta penjada.

Quant trigarem a veure l’arc de Sant  Benet  il·luminat  de groc, malgrat estar aprovat al ple de novembre? O necessiten que es presentin més  de 300 instàncies com ha passat amb la pancarta dels presos polítics?     

Potser per altres temes municipals també  li calen olleres noves al govern?”