Dissabte 10 de març durant tot el dia a l’IES Ridaura de Castell d’Aro, es portaran a terme les jornades “Sóc Teactiu”, trastorns de les conductes. Les inscripcions ja estan obertes. El preu és de 60€, tot i que hi ha preus especials, 50€ per els socis d’entitats amb convenis amb la Càtedra d’Autisme Udg, 40€ per el socis de ViuAutisme, estudiants i persones amb discapacitat. Preinscripcions i més informació a: formacio@viuautisme.com

En aquesta jornada es portarà a terme una formació de caràcter teòrico-pràctica, on es treballaran els trastorns de conducta associats al Trastorn de l’Espectre Autista. La jornada comptarà amb ponències, tallers pràctics i una exposició en format TED.
Alguns dels ponents són Ignasi Puigdellívol, Joan Canimas, Autismo Sevilla i Raquel Montllor.

Recordem que Viu Autisme és una associació sense ànim de lucre, que va néixer a mitjans del 2012, de l’impuls de famílies que es van trobar amb la necessitat de sentir-se acollides i recolzades, ja que l’Administració no dona aquest suport de forma adequada ni efectiva, la qual cosa els ha fet passar de ser 5 famílies del Baix Empordà a més de 70 famílies de tota la província de Girona.

Els objectius son:

– Oferir a les famílies de les persones amb TEA: acollida, informació, recolzament, suport orientació i atenció psicoterapèutica especialitzada.
– Aconseguir la plena inclusió de les persones amb TEA a tots els àmbits de la societat.
– Fomentar, organitzar i gestionar actuacions per donar resposta a les necessitats de les persones amb TEA.
– Recollir i canalitzar les demandes de les famílies per fer-les arribar a l’administració i poder garantir d’aquesta manera la igualtat de drets i d’oportunitats.

Malauradament, molts dels seus projectes no poden veure la llum per falta de recursos econòmics.

Per això, han creat un grup a la plataforma TEAMING per aquelles persones que vulguin col·laborar amb aquesta causa, fent una aportació d’1€ al mes.

Per accedir al grup i conèixer millor la plataforma: www.teaming.net/viuautisme