I després

DETINGUT PER ROBAR 83 TAPES DE COMPTADORS

Compartiu aquesta història

El Punt Avui ha informat que els Mossos han detingut un veí de Sant Feliu de Guíxols de 44 anys, Diego N. C. sospitós del singular robatori de 83 tapes de comptadors d’aigua d’habitatges d’urbanitzacions de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Calonge i Platja d’Aro.

El cas de la misteriosa desaparició de les tapes, que són d’un aliatge metàl·lic, es va començar a investigar l’11 de gener quan una administradora de finques va anar a denunciar que en un sol dia havien desaparegut 51 tapes de cinc carrers d’una urbanització de Santa Cristina d’Aro.

Les denúncies per aquests robatoris es van anar repetint a Mossos i policies locals de la zona, fins que es van comptabilitzar un total de 83 tapes desaparegudes, amb un valor aproximat de 4.100 euros. La investigació sobre el cas dels robatoris de les tapes dels comptadors d’aigua va dirigir les seves sospites cap a un veí de Sant Feliu, ja ben conegut per la policia, perquè acumula molts antecedents. Finalment el dia 6 de febrer els Mossos van detenir Diego N.C. com a autor dels robatoris.

El que no han pogut aclarir encara és quina era la destinació de les tapes robades, ja que no van trobar-les ni en deixalleries ni en altres negocis de reciclatge de la zona.

El més llegit

I després