I després

NOTA D’ESQUERRA REPUBLICANA DE SFG

Compartiu aquesta història

Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Feliu de Guíxols ha difós la primera nota de premsa de 2016 amb l’enunciat “Pressupostos més socials en un ajuntament transparent” on, a més de fer arribar els millors desigs pel nou any, apunta que “es marquen les línies a seguir en el sí de l’Ajuntament amb l’aprovació del pressupost de l’any 2016 en el darrer ple municipal de l’any. No va faltar la dialèctica entre partits, entre prioritats, com en tots els pressupostos anteriors”.
La formació republicana considera que l’aprovació del pressupost general abans de finalitzar l’any correspon a un compromís amb la ciutat i amb les persones, al temps que es fa co-partícip del pressupost 2016 “en el qual l’alliberament nacional i la justícia social hi són ben representats, amb números i persones”.
Afegeixen que “començar l’any amb una bona base ha de permetre ser més eficients en la gestió. També serveix d’ajuda el pas endavant en matèria de transparència i dades obertes del consistori. Val a dir que s’està treballant de valent per a aprofundir en aquesta matèria, però des de la nit de cap d’any es pot consultar una sèrie de dades del nostre Ajuntament per Internet, a l’abast de tothom. Us desitgem el millor per aquest any 2016”.

El més llegit

I després