I després

Nota d’ERC – Guíxols Futur: “La picabaralla entre Tots i Junts per Sant Feliu pel nom en campanya electoral ens fa sentir autèntica vergonya”

Compartiu aquesta història

Nota d’ERC – La picabaralla que mantenen Tots per Sant Feliu i Junts per Catalunya pel nom que utilitzen en campanya electoral ens fa sentir autèntica vergonya.

El primer, TxSF sembla que intenta desviar l’atenció dels ciutadans cap a un tema absolutament insignificant i electoralista com és el nom d’una candidatura. Cosa que ens fa pensar que el seu únic objectiu és que no es parli dels problemes que verdaderament tenen els veïns i veïnes de Sant Feliu com és el caos circulatori provocat per totes les obres, la falta d’aparcament degut a la destrucció de places sense planificació, els contenidors plens de brutícia o els preus dels lloguers per posar alguns exemples.

I el segon, Junts sembla que ha trobat en aquesta picabaralla una forma de donar a conèixer el seu novell candidat i d’igualar-se en condicions a l’actual alcalde.

Doncs bé, no ens podem estar de dir que aquesta situació pre-electoral ens fa sentir vergonya aliena. Menystenir els autèntics problemes de la gent, que no son pocs, i intentar generar confusió entre els dos grups municipals per raó del nom, de imatge i de maneres de fer només demostra que Tots i Junts són una mateixa cosa amb un mateix objectiu, i estan disposats a tornar a l’antic joc brut per la cadira.

Està clar que és necessari un canvi a la política local de Sant Feliu de Guíxols, però un de debò. Les velles formes i les picabaralles entres els mateixos no faran la vida més fàcil a la ciutadania. El futur és un altre.

El més llegit

I després