I després

L’alumnat de 6è realitza les proves de competències bàsiques fins dimecres

Les proves examinen competències com les llengües catalana, castellana, estrangera, matemàtiques i medi natural

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dilluns i fins dimecres, tenen lloc als centres educatius de Sant Feliu les proves de competències bàsiques dels alumnes de 6è de primària. Aquesta avaluació se centra en algunes competències que cal que els alumnes hagin assolit en acabar l’educació primària. S’hi avaluen cinc competències: llengua catalana, castellana i estrangera, a més de matemàtiques i coneixement del medi natural.

Les directores del Gaziel, Dolors Casamitjana, i de l’Estació, Isabel Ventura, ens expliquen com es gestionen i corregeixen aquestes proves i com serveixen els resultats als centres escolars.

El director del Baldiri, Joan Casamitjana, explica com son aquestes proves al centre, que es troba en una situació complexa i en el qual aquests exàmens són un repte.

Els quaderns de llengua catalana, castellana i estrangera inclouen activitats de comprensió lectora i expressió escrita. El quadern de matemàtiques conté activitats de numeració i càlcul, espai i mesura, entre altres. El de l’àrea de coneixement del medi natural, inclou diferents activitats d’explicació de fenòmens naturals o aplicacions tecnològiques.

El més llegit

I després