I després

El Museu d’Història organitza 3 activitats pel Dia Internacional dels Museus

Compartiu aquesta història

Coincidint amb el Dia Internacional dels Museus que se celebra el 18 de maig, el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols organitza 3 activitats pel proper dissabte 13 de maig que tindran lloc a la seu de l’Antic Hospital. S’hi farà una píndola gastronòmica, una de cultural i una de musical, que es repartiran en diverses franges horàries. Així ens ho explica la tècnica de patrimoni del Museu d’Història, Emma Coll.

Coincidit amb aquestes activitats, el Museu d’Història obrirà al públic una nova mostra, que es podrà visitar a la seu de l’Antic Hospital a partir del mateix dissabte 13 de maig a les 6 de la tarda. Es tracta de ‘Antoni Campanyà. L’endemà de la retirada: Portbou 1939’. L’obertura coincidirà amb una visita guiada de l’historiador i conservador del Museu Memorial de l’Exlili, el MUME, Miquel Serrano.

Totes les activitats són gratuïtes, amb places limitades. Per a la píndola gastronòmica cal inscripció prèvia. Es pot fer trucant al 972 82 15 75 o enviant un correu a activitatsmuseu@guixols.cat. Teniu més informació sobre les activitats clicant aquí.

El més llegit

I després