I després

Ràdio Sant Feliu estrena nova imatge i nou portal web

El canvi coincideix amb la cobertura electoral que farà aquesta emissora

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dilluns l’emissora local ha posat en marxa el seu nou portal web. L’espai ha estat redissenyat i ha augmentat en funcionalitat per tal d’oferir un servei més complet a la ciutadania.

Des de RSF.CAT i també des de radiosantfeliu.com hi trobareu tota la informació de la nostra ciutat i també les novetats de la ràdio. 

El nou web té un espai per les entrevistes i els àudios més destacats i podreu consultar la programació regular de Ràdio Sant Feliu.

Des de fa unes setmanes també s’ha posat en marxa un nou servei de ràdio a la carta, on recuperar tots els programes de la nostra emissora, des dels programes habituals, com també els especials com les transmissions dels plens de l’Ajuntament.

Paral·lelament al canvi al web, l’emissora també canvia d’imatge sonora i la seva sintonia també canvia.

El redisseny sonor busca modernitzar i adequar la seva imatge sonora a la nova realitat de la ràdio, on des de fa uns mesos s’ha treballat per redefinir el model de radioformula, encara a èxits de tots els temps.

Uns canvis que busquen reconnectar amb la ciutadania i complir amb la tasca de servei públic i que coincideixen a les portes d’un nou procés electoral on Ràdio Sant Feliu serà ben present, liderant la tasca informativa des del 107.0 de la fm i dels seus diversos canals

El més llegit

I després