I després

Nota d’ERC: Allò que el Govern vol amagar i que la realitat ens mostra

Compartiu aquesta història

Nota d’ERC: Allò que el Govern vol amagar i que la realitat ens mostra

TxSF i el PSC s’esforcen per fer arribar una imatge de bona gestió, però en només un cap de setmana s’ha fet evident que la realitat és una altra: brutícia als carrers, talls de llum en temporada alta i informació poc clara.

Que el govern Motas inverteix molt temps i diners públics en fer veure que la seva gestió és eficient és conegut per tothom, i que la voluntat d’amagar el que no interessa també. Aquest passat cap de setmana però, la situació ha arribat a ser esperpèntica.

Divendres ens deien que “St. Feliu presenta 15 nous agents de la Policia Local” i llegint-ho resulta que d’aquests agents 3 ja estaven treballant i aconsegueixen la plaça, 4 substitueixen baixes i 8 són temporals pels mesos d’estiu. Si la intenció era fer un titular perquè el ciutadà pensi que s’està fent una bona gestió malauradament la realitat no és aquesta, i es que passat l’estiu l’increment d’agents serà zero. La plantilla de la Policia Local hauria de ser de 55 agents i avui dia en tenim 44 malgrat el que ens vulguin fer creure. Va ser el mateix govern qui va dir que tindria la plantilla ben dimensionada i a punt d’acabar la legislatura no ho haurà assolit.

Dissabte la ciutat va patir talls de llum, en temporada alta i amb tot el que això significa per la restauració i el comerç de la nostra ciutat en aquestes dates. Diumenge aquests talls es van repetir, com ja va passar l’estiu passat. En fem esment perquè l’alcalde l’any passat va fer saber a la ciutadania que s’havia reunit amb l’empresa subministradora i va garantir que aquest any aquests problemes ja no existirien. De fet, no fa massa, coincidint amb unes millores a la xarxa i al seu programa de Ràdio Sant Feliu, va reafirmar-se en què els problemes quedarien solucionats. El darrer estiu de la legislatura ens demostra que l’alcalde no ha complert amb allò que havia dit.

Aquest cap de setmana també des de l’Ajuntament s’anunciava que a St. Pol s’hi instal·lava un tancat de fusta per “endreçar tota la segona línia de St. Pol”. Curiós com fem notícia d’una situació que des de fa molts anys molts municipis del nostre entorn van fent, com és utilitzar tancats de fusta per eliminar l’impacte visual dels contenidors, però fins aquí cadascú comunica com vol. El més greu és que mentre el govern municipal presumeix d’un fet normal a altres municipis i en fa notícia, amaga la situació de degradació que els contenidors de la nostra ciutat viuen des de fa anys, i que aquest estiu com cada any s’accentua. La imatge correspon als contenidors de l’escorxador a la Ctra. Palamós, i que el diumenge 24 de juliol era el primer que veien els qui entraven a la ciutat des de St. Pol. I si ho denunciem és perquè no era l’única bateria de contenidors en aquest estat i tampoc el primer dia. L’alcalde va dir fa un any, quan es va adjudicar la nova concessió que els problemes amb la neteja i recollida s’acabarien, com és evident no ha estat així. Les pròrrogues del contracte anterior es van acabar, les excuses del nou contracte també.

Hi havia un conegut ministre que deia: ” Si no pots negar les males notícies, inventa’n d’altres que distreguin al poble”. Veiem que el govern Motas segueix el mateix patró, però des d’ERC exigim menys titulars i més feina per fer millor la vida quotidiana dels ganxons i les ganxones.

El més llegit

I després