I després

NOTA DELS COMERCIANTS SOBRE L’APARCAMENT

Compartiu aquesta història

Quan falten només unes hores perquè l’equip de govern presenti als mitjans l’estudi de viabilitat del futur aparcament (aquest dimarts al matí), que traslladarà al Ple del dijous, l’associació de comerciants, Guíxols Comerç i turisme, han enviat una nota als mitjans que diu textualment:

“En les darreres setmanes ha transcendit i s’ha començat a fer realitat allò que l’equip de govern havia transmès als comerciants fa uns mesos, la intenció de tirar endavant el projecte d’aparcament soterrat i alçat a La Corxera amb la conseqüència de l’eliminació de moltes línies de zona blava a la zona del Passeig del Mar.

Des de Guíxols Comerç i Turisme s’iniciarà un procés de participació entre tots els comerciants (mitjançant un formulari que es podrà respondre online o presencialment) per conèixer més concretament la seva opinió i demanar accions concretes fins a presentar públicament una proposta consensuada amb l’Ajuntament de la ciutat.

Es demana que el govern de la ciutat expliqui pública i concretament el procés que volen seguir i les repercussions que tindran els diferents projectes d’aparcament.

La Junta Directiva de Guíxols Comerç i Turisme creu que seria de justícia fer un procés de participació, però tot i així no hi haurà una manifestació pública fins a saber l’opinió majoritària dels socis.

Eliminar places de zona blava, modificar àrees de càrrega i descàrrega i la situació d’un futur i hipotètic aparcament calen ser valorats amb molta cura i amb coneixement de tots els actors implicats.

Des de l’associació es valorarà amb tot el comerç de la ciutat que ho vulgui amb un procés de participació transparent mitjançant l’enquesta i una assemblea que tindrà lloc en els propers dies on es vol convocar a tots els comerciants, tant associats com no associats per transmetre tota la informació de la que es disposa.

Hi ha dues propostes que es poden aplicar en els pròxims anys, totes dues molt vàlides, les dues amb avantatges i inconvenients, amb més o menys impacte, però cal valorar-les seriosament i valorant el desenvolupament comercial de la ciutat”.

El més llegit

I després