I després

CONCORREGUDA XERRADA DE VICENT PARTAL A SFG

Compartiu aquesta història

El passat dissabte dia 22 d’octubre, Guíxols per la Independència-ANC va organitzar una xerrada col·loqui a la sala de conferències de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, que va anar a càrrec del periodista i director de VilaWeb Vicent Partal.

Amb una sala plena de gom a gom, Vivent Partal va fer una anàlisi de la situació actual del procés. Entre d’altres qüestions va remarcar que està completament consolidat, que ha capgirat la tendència negativa d’abans de l’estiu i va remarcar les paraules del president Puigdemont: ‘al juny, tot estarà preparat’”.

També va comentar que “tot ha canviat perquè un cop més el poble ha pres el carrer”, quan es referia a la passada Diada. Va ser aleshores que va insistir en la importància que tindrà la convocatòria de manifestació a Barcelona pel proper 13 de novembre, on considerava que caldrà tornar a sortir com si d’un nou 11 de setembre es tractés.

En aquest sentit, Guíxols per la Independència ANC ha informat als mitjans, que està organitzant autocars per anar a la concentració de Barcelona “on hem estat convocats en defensa de la democràcia i de les nostres institucions”.

 

El més llegit

I després