I després

Nota de premsa d’ERC Guíxols amb la valoració del Ple Municipal de 19 de desembre de 2019

La formació política de Esquerra Republicana Guíxols, ha enviat una nota de premsa als mitjans de comunicació amb la valoració del Ple Ordinari que es va celebrar ahir dijous 19 de desembre en el Saló de Sessions de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

La formació política de Esquerra Republicana Guíxols, ha enviat una nota de premsa als mitjans de comunicació amb la valoració del Ple Ordinari que es va celebrar ahir dijous 19 de desembre en el Saló de Sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

En aquesta nota es mostra el suport i la satisfacció a la concessió de la medalla d’or de la ciutat a Roser Descayre i Ricard Pelló, a títol pòstum ‘per la contribució de manera decisiva a l’activitat teatral i cultural de la nostra ciutat a les darreres quatre dècades’.

També es fa una valoració per l’aprovació de la proposta d’ERC “a l’Ordenança Fiscal No 6 per bonificar d’un 90% de l’ICIO per aquelles obres derivades de les necessitats familiars les construccions, instal•lacions i obres que afavoreixin les condicions d’accés, supressió de barreres arquitectòniques i habitabilitat que tinguin com a objecte la creació d’un habitatge adaptat per a discapacitats”.

Finalment es va aprovar un moció presentada per la formació ERC Guíxols per via d’urgència “per reclamar la nul·litat de la sentència i la llibertat immediata d’Oriol Junqueras i la resta de presos i preses polítiques, un cop aquell mateix matí el Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha reconegut la immunitat del President d’ERC. La moció insta al Tribunal Suprem que apliqui la sentència, reclama que la resta d’independentistes catalans Carles Puigdemont i Toni Comín puguin adquirir la seva condició d’eurodiputats de manera immediata”.

Accediu a la nota de premsa fent clic aquí.

El més llegit

I després