I després

La Policia Local i un mariner del Club Nàutic participen en el rescat de tres pescadors caiguts al mar

Tres pescadors de canya han caigut des de les roques a l'aigua aquest diumenge al matí a causa de l'onatge al sector de Punta de Garbí de Sant Feliu de Guíxols. A l'espera de confirmació oficial, s'apunta a que un d'ells podria haver mort de resultes de la caiguda i els altres dos han pogut ser rescatats amb vida per part de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Tres pescadors de canya han caigut des de les roques a l’aigua aquest diumenge al matí a causa de l’onatge al sector de Punta de Garbí de Sant Feliu de Guíxols. A l’espera de confirmació oficial, s’apunta a que un d’ells podria haver mort de resultes de la caiguda. Els altres dos han pogut ser rescatats amb vida per part de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols.

Els agents locals s’han presentat al lloc dels fets després de rebre l’avís d’una quarta persona que es trobava propera a la zona. De terra estant, han pogut fer sortir un dels pescadors, i en intentar treure el segon, els tres policies han anat a parar també a l’aigua. Un cop al mar, han apartat el pescador que es trobava exhaust de les roques i han esperat al rescat per mar. L’embarcació que els ha tret de l’aigua ha estat una zòdiac del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols portada per Albert Arnau.

El cos de la persona morta ha estat recuperat per una embarcació de Salvament Marítim, ja que havia estat arrossegat mar endins. Els agents i la persona rescatada han estat traslladats a l’Hospital de Palamós per ser tractats d’hipotèrmia. Un dels agents presentava també un fort cop en un lateral.

A banda de la Policia Local, nombrosos efectius de seguretat han participat en el rescat, entre ells Bombers, Mossos d’Esquadra, Salvament Marítim, SEM, Guàrdia Civil i el Club Nàutic.
S’han acostat fins al port l’alcalde accidental, Josep Muñoz, el regidor de Seguretat, Ernest Asurmendi, i el segon tinent d’alcalde, Josep Saballs, entre altres regidors.

El més llegit

I després