Guíxols des de Carrer va presentar dues mocions en el passat Ple Ordinari del mes de desembre de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i que van ser aprovades per unanimitat.

Una d’elles feia referència a un programa de masoveria urbana. Segons la formació encapçalada per Jordi Lloveras, “l’estudi es farà a proposta de Guíxols des del Carrer-EnComú Podem (GdC-ECP) i s’inclourà en el nou Pla Local d’Habitatge que està treballant el govern de la ciutat”. Pel grup municipal, “Sant Feliu de Guíxols té un problema greu d’accés a l’habitatge assequible i des de la formació dels comuns sempre hem defensat que la seva solució passa per afrontar-lo  de manera integral”. Teniu accés al seu escrit complet fent clic aquí.

L’altra moció presentada anava referida a posar límits a les sales d’apostes. Aquesta també va ser aprovada per unanimitat. Segons afirmen els comuns “els problemes relacionats amb les addiccions al joc tenen un impacte molt negatiu i greus conseqüències socials i de salut en la població, especialment entre les persones més joves i, paradoxalment, entre les classes populars amb menys recursos”. Teniu accés al seu escrit complet fent clic aquí.