I després

NOTA DE LA CUP SOBRE L’HERÈNCIA DELS ANLLÓ

Compartiu aquesta història

Després de les informacions que han transcendit sobre la reunió del’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, amb el director general de Patrimoni de la Generalitat, Francesc Sutrias, en la qual es va acordar una solució per donar una sortida definitiva a la liquidació de l’herència dels germans Anlló, la CUP Guíxols ha difós una nota amb el següent contingut:

“Davant les darreres informacions sobre l’herència Anlló que ha publicar Radio Sant Feliu, la CUP Guíxols manifestem el següent:

En la reunió amb la Generalitat, l’Ajuntament ha acordat un full de ruta ” àgil i que permet posar el punt i final a un llarg camí de tràmits i gestions per liquidar l’herència i revertir-la a la ciutat”.

L’acord amb la Generalitat inclou la venda de diferents propietats i que un dels hotels es destinarà a habitatge social.

La CUP Guíxols ens agradaria que es donés més informació sobre com s’habilitarà aquest hotel, o el que sigui, per a habitatge social: quants habitatges hi haurà, quan poden estar habilitats aproximadament i quan hi podrà entrar gent a viure-hi, quin pressupost es destinarà a habilitar l’edifici i per als subministraments bàsics.

També ens agradaria que es donés més informació de la gestió que es vol fer de la finca ocupada del Carrer Verdaguer.

La CUP Guíxols proposem el següent:

Que la totalitat dels beneficis de la venda dels hotels i propietats de l’herència vagi destinada a incrementar els serveis socials de la ciutat i l’habitatge social. Tal com va dir l’alcalde: revertir l’herència a la ciutat.

Que el bloc ocupat del Carrer Verdaguer s’habiliti per a habitatge social.

Proposem convocar la Taula d’Habitatge per consensuar el camí a seguir d’una vegada per totes de crear habitatge social a la nostra ciutat.

Pensem que és una molt bona oportunitat per l’Ajuntament per crear un parc d’habitatge social de propietat i gestió pública per a la ciutat. Ja que, més que mai, es disposarà d’espais i diners per a fer-ho”.

JORNADA SOBRE HABITATGE SOCIAL

La CUP convida a tothom a assistir aquest dissabte 8 d’Abril a una jornada sobre habitatge a les 1200h. a la Plaça Salvador Espriu on es farà una roda de premsa i, posteriorment, un debat aquesta jornada per l’habitatge. de Joan Garriga “Nana” diputat al parlament de Catalunya i Nahuel Quimaso membre del moviment Okupa SantKugat

Tot seguit es farà un debat on es tractarem diferents temes: “La situació i la reivindicació del bloc de la Generalitat ocupat, les propietats en mans de bancs, com és el cas de la Sareb, que fins a tres blocs de pisos a la nostre localitat i també parlarem de l’herència Anllò, ja que l’ajuntament a anunciat habitatge social creiem que és un moment clau per pressionar a les institucions a cedir habitatge public i social”.

 

El més llegit

I després