I després

2 NOTÍCIES, 2 IMATGES DE CPD’A

Compartiu aquesta història

ACTIVITATS DE SETMANA SANTA 2017 A CPD’A
Un conjunt de 16 propostes configuren el calendari d’activitats durant la setmana santa a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. Segons informa el web www.ciutadaplatjadaro.com, es podrà gaudir de les exposicions d’escultura de gran format a l’aire de Pedro Jordán al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, i la proposta Absolut de pintura i escultura de Lluís Vilà al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro. També a Castell d’Aro hi circulen els mini trens de modelisme al Parc de l’Estació (diumenges i festius 11-13 h). Hi ha programades visites guiades al Camí de Ronda de S’Agaró, dimarts 11 d’abril (11 h), per descobrir aquest itinerari de caire arquitectònic i la urbanització de S’Agaró Vell -conjunt declarat Bé Cultural d’Interès Nacional-; i al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, dissabte 15 d’abril, per conèixer el cicle de l’aigua, fer-hi observació ornitològica i conèixer la seva flora i la seva fauna.
Les activitats familiars proposades comencen dissabte 8 d’abril amb l’Hora del Conte a la biblioteca, (11 h) per a infants a partir de 4 anys; i l’espectacle Carretada de contes de Butai Produccions al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (18 h). També hi haurà una sessió de Contes màgics al Parc dels Estany amb la Cia. La Minúscula, dimecres 12 d’abril (11 h) per a infants a partir de 3 anys; i la proposa Anem a la granja?, dijous 13 d’abril (10.30 h) al Mas Can Juanals de les Aroles de Castell d’Aro (inscripció prèvia). A nivell esportiu arriba una nova edició de l’Eternal Running Platja d’Aro -prova d’obstacles extrems i de resistència- diumenge 9 d’abril; i els torneigs MIC i Costa Brava de futbol i bàsquet base. També hi ha prevista l’exhibició, dissabte 15 d’abril al CAF (18 h) dels curts participants al Concurs de Miniremakes, fira de brocanters diumenge 16 d’abril (9-14 h); alhora que hi ha obert al convocatòria dels concursos de fotografia ecològica i l’infantil de dibuix sant Jordi.

NOUS RECURSOS PER A LA PETITA INFÀNCIA
La regidoria de Benestar Social i Salut Pública de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro estrena aquest any 2017 diversos serveis i programes per a la petita infància: el cicle de quatre xerrades Tenint cura de la família, les sessions mensuals d’acollida familiar, i la nova guia de serveis Benvingut al món que es lliura en el moment de la inscripció de l’infant al registre civil i que s’acompanya alhora amb una carta de l’alcalde i un adhesiu de Nadó a bord per al cotxe, personalitzat expressament per al municipi de la mà de l’equip d’il·lustració gironí XuxuLanstrum. El cicle té un programa de quatre xerrades: Com educar alhora amb límits i amb amor, a càrrec de psicòloga i comunicadora Clara Darder (dilluns 20 de març); Com generar relacions familiars sanes, (dimarts 2 de maig), Primers auxilis per a la primera infància (dijous 18 de maig); i Alimentació natural (dissabte 20 de maig) amb el Dr. Carlos González com a obertura de la 2a Quinzena Xics Gastronòmic.També comencen a la Casa Lila de Platja d’Aro les sessions d’acollida per a famílies que han tingut un nadó recentment (cada tercer dimarts de mes 11 h, excepte l’agost), on seran rebudes oficialment per la regidora de Benestar Social i l’educadora social dels Serveis Socials i Espais Familiars, per informar de tots els recursos municipals i comarcals d’atenció a la petita infància i també per resoldre possibles dubtes en relació als mateixos.

 

El més llegit

I després