I després

NOTA DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ-PDECAT

Compartiu aquesta història

El grup municipal de CiU, actualment PDECAT, ha difós una nota a través del mitjans que, amb l’enunciat “Proposta per optimitzar la zona de càrrega i descàrrega”, apunta que “el passat 22 de Desembre en el ple ordinari municipal, des del grup de Convergència (ara PDECAT) varem presentar una proposta per optimitzar la zona de càrrega i descàrrega.

En aquesta proposta demanàvem un horari restringit per entrar a la rambla Vidal i la vigilància corresponent per tal que es compleixin estrictament els horaris, amb temps limitat d’ús de la zona de càrrega i descàrrega. També vam demanar que s’implementés la rotació horària de la zona blava, de la mateixa zona, els caps de setmana, ja que aquesta és molt extensa i això permetria recuperar places d’aparcament.

El govern de la ciutat a donat llargues a la revisió que vam proposar des de Convergència i manté l’aplicació de les seves mesures que, contràriament al que va comentar el regidor, el Sr. Jordi Vilà, generen un descontentament i un malestar generalitzat entre els comerciants, els veïns i els repartidors de mercaderies. A causa d’això, els mateixos damnificats han promogut una recollida de signatures que esperem que serveixi perquè el govern revisi els seus plantejaments”
La formació també facilita el nou correu electrònic de contacte: santfeliudeguixols.pdecat@gmail.com

El més llegit

I després