I després

“NO MORE LIES” EDITA NOU DISC

Compartiu aquesta història

El crític musical Xavier Castillón publica en el diari El Punt Avui un article sobre No More Lies, l’històric trio de punk-rock de Sant Feliu de Guíxols que “publicarà al gener el seu quart disc, In the shade of expectation (BCore), que trenca nou anys de silenci discogràfic i dóna continuïtat a 41º46.5’N 3º1.9’E, el disc que el grup va publicar el 2005, abans d’iniciar l’última gira fins al moment i d’aturar l’activitat durant quatre anys, fins al 2011. Santi Garcia (veu i guitarra), Màxim Triviños (baix) i Roger Ortega (bateria) continuen sent les tres peces inalterables de No More Lies, un grup fundat el 1995 que s’ha convertit en tot un referent del punk-rock i de l’escena alternativa a escala estatal i, fins i tot, internacional. El juny del 2011 el grup es va reunir per tocar a Sant Feliu amb Aina, que van posar com a condició per actuar-hi que es reformés puntualment No More Lies.
Les deu cançons del disc In the shade of expectation es van gravar entre l’estudi que té el grup Biscuit a Sant Pere Molanta (Alt Penedès) i els estudis Ultramarinos Costa Brava que dirigeix Santi Garcia a Sant Feliu. En aquest cas, però, la gravació ha anat a càrrec del seu germà, Víctor Garcia, justament perquè en Santi es pogués centrar més en la veu i en la guitarra. Tot el disc s’ha enregistrat amb guitarra, baix, bateria i veu, sense cap aportació aliena al trio. A més, només hi sonen guitarres i altaveus de vàlvules fets a Catalunya per Alva Guitars i George Tube Amps. El títol del nou disc –editat en vinil, CD i MP3–, In the shade of expectation (a l’ombra de l’expectativa), fa referència, segons Garcia, “a la situació en què estem tots en l’àmbit social i econòmic, però parlant sempre en primera persona del nostre entorn immediat”.
No More Lies començarà el 31 de gener a Vic una gira que inclourà més de vint concerts fins al maig. Faran dos concerts amb un altre grup de BCore, Encono, els dies 7 i 8 de febrer a Barcelona (Sidecar) i Madrid (Siroco), respectivament, i el 15 de febrer actuaran a la TZVR de Sant Feliu de Guíxols. Del 28 de febrer al 8 de març faran la volta a la Península: Alacant, Màlaga, Sevilla, Lisboa, Pontevedra, Santiago, Bilbao, Saragossa i València”.

El més llegit

I després