I després

Neteja voluntària a la platja de Sant Feliu de Guíxols

Serà el proper dijous 11 de juliol i està oberta a tothom. A més, la jornada inclourà activitats de sensibilització i educació ambiental

Compartiu aquesta història

El Festival de la Porta Ferrada amb col·laboració de la “Fundació Fort The Best World” i el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, continuen organitzant diverses accions que reflecteixen el seu compromís amb la preservació del medi ambient i la lluita contra la crisi climàtica.

En aquest cas es tracta d’una neteja voluntària a la platja de Sant Feliu del projecte “Clean the Sea”. Aquesta activitat està oberta a tothom des de famílies i grups d’amics fins a organitzacions locals i turistes.

El punt de trobada serà el proper dijous 11 de juliol a les 18:30h., d’es d’on es rebran instruccions, guants, bosses i altres materials necessaris per a la recol·lecció de residus.

A més de la neteja, la jornada inclourà activitats de sensibilització i educació ambiental, on experts de la” Fundació For The Best World”, oferiran xerrades i tallers sobre la gestió de residus, l’impacte de la contaminació marina i com cadascú pot contribuir a la protecció del medi ambient.

Un pas significatiu en la missió de protegir el Mediterrani, es va fer el  amb la instal·lació d’una grapa antiresidus a la xarxa de clavegueram. Aquest dispositiu, destinat a evitar que residus com plàstics, burilles i tovalloletes humides arribin al mar, se suma a les múltiples iniciatives del festival en el seu compromís sostenible.

El més llegit

I després