I després

NEIX UN NOU PARTIT POLÍTIC A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

El passat 17 d’abril es va constituir davant de notari un nou partit polític d’independents que amb el nom de “Cent per 100 Sant Feliu de Guíxols”, té el propòsit de presentar-se a les Eleccions Municipals del 2019.

En el seu web es presenten com a “un projecte polític engrescador fundat per quatre joves del municipi amb ganes de col·laborar activament en la vida política de la ciutat”. Ells són: Daniel Pedrero Rosón (president), Natàlia Sànchez Hita (secretària), Daniel Alonso Montero (tresorer) i Eudald Prat Mir (màrqueting). També s’han incorporat a l’equip: Àlvaro Xargay Martínez (atenció a les persones) i Karolina Llanos Perez de Arce (comitè de garantia democràtica).

En la presentació apunten que les bases del nou partit són “la transparència, la participació ciutadana, la utilitat pràctica, la democràcia, la formació i la pluralitat. Creiem que els veïns han de poder participar en els projectes clau del municipi”.

Entre les millores que preveuen si reben la confiança dels ciutadans, destaquen les de l’economia dels veins, els serveis públics, la seguretat, l’atenció veïnal, repartiment de les inversions, l’aparcament i l’impuls de la cultura i la joventut.

Fan un especial èmfasi en la conservació dels béns patrimonials de la ciutat i garanteixen “vetllar per a que l’Ajuntament conservi, respecti i restauri adequadament tots i cadascuns dels edificis i altres elements, que s’impulsi el coneixement de la història local, molt desconeguda per una bona part dels nostres veïns”.

Per acabar, esperen que puguin ser d’utilitat al municipi i que siguin benvinguts per tots els veïns.

http://www.centx100sfg.cat

 

El més llegit

I després