Neix el “Centre Albertí d´Art i Disseny” de Sant Feliu de Guíxols

El Centre Albertí d´Art i Disseny, ofereix la programació de cursos i activitats amb la qual vol recuperar la vitalitat artística a Sant Feliu de Guíxols i els seu entorn.

Ve a ser la continuació, i al temps alternativa, a l’Escola d’Arts i Oficis que, durant dècades, ha dirigit el pintor Pere Manera i que, després de la seva jubilació en el càrrec, aquest col·lectiu de persones impulsa per tal de promocionar l´ensenyament artístic en totes les seves variants i les iniciatives de caire cultural per tal enriquir el panorama de l´Art  a Sant Feliu.

En els tallers del edifici de les Vetlladores, al carrer del Mall,57, i a les futures aules de la Casa Albertí, el Centre desenvoluparà l´ensenyament de les Belles Arts, l´Artesania, el Disseny, la Fotografia, La Història de l´Art, etc…

El Centre s´orienta a tots els nivells: Iniciació al món del Art, perfeccionament i professionalització de les activitats artístiques i relacionades amb el Disseny i la Imatge.

Carola Ellemberguer, Jordi Gallego o Ana Gutiérrez, que feien cursos i tallers pel  seu compte, ja formen part del col·lectiu, impartint-los des del Centre, que comptarà amb nous professors amb la intenció de concentrar-los dins aquest projecte, que té la intenció de disposar, íntegrament, de la Casa Albertí, del carrer Penitència, per tal de convertir-lo en centre i referent de l’art a Sant Feliu, segons ha declarat a la nostra emissora el seu director acadèmic: Gerardo San Martín.

San Martín també declara que el nom de Centre Albertí d’Art i Disseny ´´es un homenatge merescut i permanent a la figura del desaparegut pintor guixolenc molt admirat a la Ciutat però que mereix un reconeixement més dimensionat en tots els sentits.

Per informació, podeu contactar a través del correu electrònic.centrealberti@gmail.com i als telèfons 690 305 317 i 972 32 20 53.

Cliqueu en el text de sota per ampliar

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació