I després

Neix el “Centre Albertí d´Art i Disseny” de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

El Centre Albertí d´Art i Disseny, ofereix la programació de cursos i activitats amb la qual vol recuperar la vitalitat artística a Sant Feliu de Guíxols i els seu entorn.

Ve a ser la continuació, i al temps alternativa, a l’Escola d’Arts i Oficis que, durant dècades, ha dirigit el pintor Pere Manera i que, després de la seva jubilació en el càrrec, aquest col·lectiu de persones impulsa per tal de promocionar l´ensenyament artístic en totes les seves variants i les iniciatives de caire cultural per tal enriquir el panorama de l´Art a Sant Feliu.

En els tallers del edifici de les Vetlladores, al carrer del Mall,57, i a les futures aules de la Casa Albertí, el Centre desenvoluparà l´ensenyament de les Belles Arts, l´Artesania, el Disseny, la Fotografia, La Història de l´Art, etc…

El Centre s´orienta a tots els nivells: Iniciació al món del Art, perfeccionament i professionalització de les activitats artístiques i relacionades amb el Disseny i la Imatge.

Carola Ellemberguer, Jordi Gallego o Ana Gutiérrez, que feien cursos i tallers pel seu compte, ja formen part del col·lectiu, impartint-los des del Centre, que comptarà amb nous professors amb la intenció de concentrar-los dins aquest projecte, que té la intenció de disposar, íntegrament, de la Casa Albertí, del carrer Penitència, per tal de convertir-lo en centre i referent de l’art a Sant Feliu, segons ha declarat a la nostra emissora el seu director acadèmic: Gerardo San Martín.

San Martín també declara que el nom de Centre Albertí d’Art i Disseny ´´es un homenatge merescut i permanent a la figura del desaparegut pintor guixolenc molt admirat a la Ciutat però que mereix un reconeixement més dimensionat en tots els sentits.

Per informació, podeu contactar a través del correu electrònic.centrealberti@gmail.com i als telèfons 690 305 317 i 972 32 20 53.

Cliqueu en el text de sota per ampliar

El més llegit

I després