ERC i JERC, dissabte, Visca la República

El proper dissabte 14 d’abril la Secció Local d’ERC i de les JERC a Sant Feliu de Guíxols commemorarà el dia de la República.

Duran tot el matí es faran un seguit d’actes que comptaran amb la presència del regidor d’Esquerra a l’ajuntament de la ciutat, Jordi Vilà, i de l’historiador i exdiputat republicà Francesc Canet.

Els actes començaran a les 10:30 del matí amb un esmorzar popular davant del bust al President Irla a la Rambla Generalitat on es durà a terme una ofrena floral.

A les 12:30 tindrà lloc al Parc de Miquel Murlà, davant de l’escultura a les víctimes del franquisme, una ofrena floral a totes aquelles persones que van lluitar per defensar les llibertats del nostre país.

Des d’ERC i les JERC Guíxols conviden a totes i tots a participar en els actes de commemoració de la proclamació de la república i de seguir lluitant per avançar cap a la justícia social i la llibertat nacional, eixos principals del republicanisme.

 

Guíxols per la Independència, activitats

El passat dissabte 31 de març l’Assemblea Nacional Catalana va celebrar eleccions per elegir el seu nou Secretariat Nacional.

Des de Guíxols per la Independència han difós una nota en la qual donen les gràcies a tots els ganxons que van participar a la votació. També feliciten al company i ganxó, Josep Albertí i Cortes, per la seva elecció com a membre del secretariat.

Finalment, aprofiten per recordar que aquest diumenge 15 d’abril continuaran amb la campanya de “dona la cara per la independència” i totes aquelles persones que es vulguin sumar a la iniciativa els podreu trobar durant tot el matí a la Rambla Vidal. Si voleu participar en la iniciativa trobareu més informació a la web: www.donalacara.cat