I després

Inscripció per a xiringuitos de Festa Major // Donació de sang

Compartiu aquesta història

Xiringuitos de Festa Major de les entitats

L’Ajuntament de sant Feliu ha decidit reordenar tota la zona de xiringuitos de les entitats de la Festa Major que, any darrera any, ha anat creixent i en les darreres edicions s’han anat enquibint en els espais de forma provisional.

És per aquest motiu que cal fer una presentació de propostes de les entitats que, obligatòriament, estiguin inscrites en el registre d’entitats de l’Ajuntament per tal de poder organitzar l’espai destinat per a les esmentades activitats.

Cal, doncs, presentar una sol·licitud al registre d’entrada de l’Ajuntament de Sant Feliu, a abans del 21 de maig de 2012 atès que, passat aquest període no s’acceptaran més sol·licituds.

 

Donació de sang

El Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang, demanen la col·laboració ciutadana en la col·lecta que es portarà a terme el divendres, 13 d’abril, de 17:00 h. a 21:00 h. al Centre Cívic Vilartagues. I el dissabte, 14 d’abril, de 10:00 h. a 14:00 h. i de 16:30 h. a 20:30 h. a l’hospital (Residencia Sant Feliu Gent Gran del Parc de Miquel Murlà).

També es farà una col·lecta extra per la manca de sang i, per aquest motiu, el diumenge, 29 d’abril, al passeig del mar (a la banda de la barana de mar) hi haurà instal·lat el bus per fer les extraccions des de les 10:00 h. fins les 14:00 h.

 

 

 

El més llegit

I després