I després

MUÑOZ PRESENTAT COM A CANDIDAT DEL PSC

Compartiu aquesta història

Un centenar de persones es varen acostar divendres al vespre al Centre Cívic Vilartagues per assistir a la presentació pública de Josep M. Muñoz, com a candidat pel PSC a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols.
El futur alcaldable socialista va comptar amb el suport del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, a més del primer secretari dels socialistes de les comarques gironines i candidat a Palafrugell, Juli Fernández; i de l’alcaldessa, candidata i viceprimera secretària de la federació, Teresa Ferrés.
Muñoz, que ja havia estat entre altres càrrecs municipals, regidor d’Educació i de Cultura, va situar l’educació al capdavant del seu projecte polític com a punt de partida “que permetrà generar ocupació, reforçar els fonaments que han de assegurar la igualtat d’oportunitats, millorar l’economia i recuperar l’orgull de ciutat. Aquesta és l’eina més important que ens permetrà complir objectius de millora personals i col·lectius. Una societat que dóna prioritat a l’educació té eles elements per estar més cohesionada, per ser més rica, per ser més justa, per ser més solidària i per ser més democràtica”.
Va proposar convertir Sant Feliu de Guíxols en una ciutat d’oportunitats “amb plenes garanties per viure amb dignitat, sense penúria ni fam; en la què els ciutadans i ciutadanes tinguin accés a l’habitatge sense especulacions ni explotacions; i en la què l’atenció a les persones dependents sigui acurada i de qualitat”. En aquest sentit, va ressaltar la conveniència de potenciar el funcionament del triangle que formen treballadors, empresa i sector públic, amb la voluntat de crear complicitats a favor d’un projecte de desenvolupament comú.
En l’horitzó del seu projecte hi ha l’objectiu de construir una ciutat cohesionada des del punt de vista urbanístic, de manteniment urbà; en l’ús i creació d’equipaments i també a nivell social pensant en tots els estrats d’edat. “Volem una ciutat en la què parlar de participació i transparència sigui una realitat més que no pas un propòsit. Hi ha la necessitat i l’obligació de donar una resposta clara a la demanda de la ciutadania en i cal posar-ho en pràctica amb propostes creïbles i realitzables defensant el treball en equip i la coresponsabilitat” va concloure Muñoz, després d’insistir especialment en el fet que els ganxons i ganxones “recuperin l’orgull de ciutat per donar més valors a les capacitats de Sant Feliu”

MUÑOZ FALDILLA

El més llegit

I després