I després

Multitudinària celebració de la diada de Sant Jordi al centre de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Enguany la rambla Vidal s’ha vist molt més concorreguda que altres anys amb motiu la diada de Sant Jordi. El fet de caure en dissabte i dins el pont de la Setmana Santa, ha multiplicat la presencia de guixolencs interessats a celebrar aquesta festivitat i també de visitants que s’hi han acostat per tal d’adquirir el llibre i la rosa com és habitual en aquesta data.
La proximitat de les eleccions municipals ha estat una bona excusa per tal que l’escenari facilités el contacte entre membres de les diferents candidatures i els ganxons per als quals, en la majoria de formacions, havien preparat diverses publicacions gratuïtes de contingut electoral que regalaven als qui s’acostaven al temps que podien parlar directament amb el electors..
El bon temps ha contribuit a l’èxit de participació després que les previsions meteorològiques anunciessin pluges durant el pont de Setmana Santa. Per tant, els paradistes han pogut respirar tranquils i desenvolupar la seva activitat sense problema.
En un altre emplaçament, a la plaça del Monestir, s’hi celebra el Mercat del Brunyol que ampliava l’oferta de la ciutat creant un circuit ideal per passejar pel centre de la Ciutat complementat pel passeig i la platja.
Els establiments, com ara bars i restaurants, han tingut l’ocasió de treballar tot encetant una nova temporada que, si el temps acompanya, pot ser el preludi d’una bona campanya turística per al municipi.
Diversos autors han signat els seus llibres i algunes associacions comptaven amb l’escenari perfecte per tal de poder mostrar les seves activitats.
El més llegit

I després