En els darrers dies estem assistint a la publicació de material de suport a les campanyes dels diferents grups polítics que es presenten a les Eleccions Municipals del 22 de maig.
En aquesta ocasió és el grup de Tots per Sant Feliu que ho farà amb una publicació en format de diari en el qual s’hi fa un recull de les actuacions i projectes executats en el tram de legislatura en el qual el grup independent ha comandat l’equip de govern.
També anuncien que, en aquesta diada de Sant Jordi, tenen prevista la col•locació de taules tant a la rambla Vidal com a la plaça Salvador Espriu. La formació ha editat punts de llibre de col•leccionista amb imatges de la Cutat que tant l’alcaldable, Carles Motas, com altres membres de la seva candidatura regalaran als ciutadans i ciutadanes que s’acostin a qualsevol dels dos punts.
Coincidint amb la diada, s’ha editat el llibret “Fem-ho junts” on el candidat explica el model de ciutat i les actuacions que es compromet a portar a terme en els propers quatre anys si obté la confiança dels electors per continuar governant la Ciutat.