I després

MOTAS CONFIRMA QUE EL MUSEU ANIRÀ A L’HOSPITAL

Compartiu aquesta història

Les obres de la façana i de la coberta de l’antic hospital continuen avançant i fa uns dies l’alcalde, Carles Motas, comentava a la nostra emissora els nous usos que l’equip de govern ha previst per a l’històric edifici quan li preguntàvem si és definitiu que s’hi traslladi el Museu d’Història de la Ciutat: “sí, tot té un sentit, crec que tots estarem d’acord que no es pot permetre és tenir un patrimoni tant important com l’edifici de l’antic hospital el tinguem en aquest estat d’abandonament . S’han tret les finestres per restaurar-les i pintar-les i quedarà una façana noble, que és el que es mereix un edifici històric d’aquestes característiques i també s’està arreglant la coberta per eliminar els degoters que hi havia”.

Motas afegia que no només es tracta de fer aquesta actuació per recuperar l’edifici “sinó de que tingui vida i a la banda de tres plantes, on actualment hi ha l’oficina dels inspectors salut, hi traslladarem dependències municipals que es troben en llocs que actualment no disposen de les condicions de treball adequades així com altres que s’ubiquen en edificis llogats. A més l’edifici es troba a prop de l’Ajuntament i la concentració d’àrees també millorarà el servei”.

Quant a la distribució concretava que “a la part més noble de l’edifici històric, remodelat i molt cèntric hi anirà el Museu Municipal i, per aprofitar el potencial que té el jardí, s’hi preveu una cafeteria restaurant que s’adeqüi a les característiques de l’edifici, que volem que sigui un espai posat al dia i dinàmic en el seu funcionament”.

Motas es reincorpora a l’alcaldia aquest dilluns després de més d’un mes de baixa per una operació i unes setmanes de recuperació, malgrat que en aquest període ha assistit puntualment a algunes activitats.

El més llegit

I després