I després

MÉS DE 350 DONACIONS A LA MARATÓ DE SANG

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols va celebrar una nova edició de la popular Marató de Donació de Sang.

A iniciativa del Banc de Sang i de Teixits, amb el suport de l’Ajuntament i del teixit associatiu local, el pavelló de la Corxera va tenir un flux continu de donants de sang, amenitzat amb les actuacions d’artistes locals, clubs esportius (basquet, futbol de Sant Feliu, basquet, twirling), entitats corals, grups de gospel, solistes, i associacions veïnals.

A les 19,00 a dues hores per finalitzar la Maratу, hi havia registrades unes 350 donacions.

Com ja ve essent tradicional, cada actuació solia anar acompanyada del seu públic, i aquest, a banda de veure actuar els integrants, participava també en la donació de sang.

El pavelló de la Corxera de vegades es va fer petit, sobretot a la tarda quan es va fer l’actuació de les associacions Dansanimàlia, i del Club Gimnàstic Twirling de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta darrera entitat, per posar un exemple, portava més de 90 nenes a actuar en l’exhibició, amb els respectius pares i mares i acompanyants.

Nombroses entitats del teixit associatiu local hi van participar, com l’associació cultural islàmica elaborant tes, les associacions de veïns (amb pastes, xocolatada…), els amics de l’Ermita de Sant Elm (amb pa amb vi i sucre), o el club local de motards (motoclub Pirates) que van cuinar botifarres per a tothom, fins a una trentena d’entitats col.laboradores, junt amb el teixit comercial local, que dies abans ja hi portava col.laborant.

Les actuacions melòdiques, des dels alumnes del Batxillerat Artístic, passant per grups de gospel, un duet melòdic, el cantautor local Josep Andújar o un duet de cançó de taverna amb Dani i Miquel Pedrol, entremig d’altres, van tenir un matí i tarda entretingut.
Una jornada on la participació ciutadana va tenir el seu màxim exponent.

 

 

El més llegit

I després