I després

13 NOTÍCIES + 13 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

CANVI EN L’ACCÉS AL WEB DE RÀDIO SANT FELIU
A partir del dia 13 de desembre l’antic domini del web de Ràdio Sant Feliu (www.rsf.fm) es donarà de baixa i únicament s’hi podrà accedir a través de l’actual (www.rsf.cat) .
Durant més d’un any s’hi ha pogut accedir a través de qualsevol dels dos, indistintament, mentre es feia la transició i l’únic que restarà operatiu a partir de dimarts és: www.rsf.cat . Cal tenir-ho en compte pels qui ho teniu memoritzat amb l’antic, en el cas que us doni error en accedir-hi.

500-banner

 

ACTIVITATS DE GUÍXOLS COMERÇ I TURISME AL CENTRE CIUTAT
Després de la celebració del Black Friday, encara resten pendents la majoria de les activitats programades al centre de la ciutat per l’associació Guíxols Comerç i Turisme:
10/12/16 Taller de pals de tió Rambla Vidal de 17:00 a 18:00h
17/12/16 Mercat dels encants de 09:00 a 14:00h a la Plaça del mercat.
17/12/16 Cantada Corals 12:00h al Mercat i Rambla Vidal 18:00h recorregut pels carrers de la ciutat amb la col·laboració de l’Escola de Música.
17/12/16 Caga tió: vine a la Rambla Vidal i caga el tió amb nosaltres de 17:30h a 18:30h.

500-gct

 

ASSEMBLEA DELS AMICS DE L’ERMITA I PARATGES DE SANT ELM
L’Associació Amics de l’Ermita i Paratges de Sant Elm informa de la convocatòria d’Assemblea General Ordinària pel divendres 16 de desembre a les 21,30h en primera convocatòria i a les 22h en segona, al local social de l’Ermita de Sant Elm, sota el següent ordre del dia: 1- Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de la reunió anterior/ 2- Presentació i aprovació, si s’escau, de l’estat de comptes de l’exercici de l’any 2015/ 3- Informe de presidència/ 4.- Càrrecs de junta/ 5- Precs i preguntes.

500-ermita

 

MODIFICACIÓ DEL POUM SOBRE DENSITAT D’HABITATGES
Fins el divendres, 16 de desembre es pot demanar informació, revisar l’expedient, presentar al.legacions o bé demanar reunions amb tècnics de l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament sobre la tramitació de modificació del POUM núm. 27 “Articles de les Normes Urbanístiques relatius a la densitat d’habitatges referida a l’edificació, que té com a objecte establir la regulació de la densitat d’habitatges referida a l’edificació d’una manera diferent a la que figura a les normes urbanístiques del pla, de manera que en resultin habitatges de mides i superfícies més ajustades a l’estructura i teixits urbans existents i a la realitat i les necessitats actuals: arxiu

500-placeta

 

AQUEST NADAL LA TEVA AVENTURA COMENÇA AL MUSEU
27 museus de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, entre ells el de Sant Feliu de Guíxols, participen del 10 de desembre al 8 de gener a la segona edició del “Nadal al Museu” amb activitats destinades a promoure les visites familiars.
La Xarxa de Museus ha programat una àmplia oferta d’activitats que van des de tallers infantils, casals de Nadal, pessebres i audicions de música. Tot pensat per “aconseguir que els museus entrin dins l’imaginari familiar com a espai obert, amable i acollidor.

500-museu

 

L’EQUIP DEL SÍNDIC DE CATALUNYA SERÀ A SANT FELIU
El proper dijous 15 de desembre l’equip del Síndic de Catalunya serà a Sant Feliu de Guíxols per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas…), ha informat el Setmanari Àncora.
La seva presència s’emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis de Catalunya. S’atendran les persones al Centre Cívic Vilartagues, i les persones interessades han de concertar prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o un correu a: sindic@sindic.cat

500-sindic

 

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DE KORFBAL DEL PKC
El proper dissabte 17 de desembre es farà al pavelló Platja d’Aro la presentació de la plantilla del Platja d’Aro Korfbal Club en el integrat per jugadors i jugadores del Baix Empordà, alguns d’ells de Sant Feliu de Guíxols. A la presentació hi assistiran més de 120 jugadors de tots els equips de les escoles i Instituts que competeixen a la lliga catalana Top A i Top B.
A les 17:30 h. s’enfrontaran el PKC B i el Vallpa B, a les 19:00 h. presentació de jugadors de PKC i equips filials i a les 19:45 h. partit entre el PKC A i el Valpa A.

500-korf

 

CESSIÓ D’OBRES A L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU
Fa uns dies sis dels artistes que enguany han exposat al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols varen lliurar a consistori una de les seves obres per al fons municipal d’art.
L’alcalde, Carles Motas, va assistir a l’acte conjuntament amb sis dels artistes: els pintors Fina Burgos del Hoyo, Nati Ramón, Anna Castelló, Joan Raset i Néstor Sanchíz i l’escultora Sandra Molina. No hi va poder assistir la pintora Carme Colldecarrera que lliurarà la seva obra més endavant.

500-artistes

 

TRÀILER DEL CONCERT “HOMENATJANT” D’ALÍCIA CALZADA
Fa just un mes que la cantant ganxona Alícia Calzada oferia un extraordinari concent en el Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols anomenat homenatjant, acompanyada de Nito Figueras al baix, Manel Vega al contrabaix, Rubén Berengena a la bateria i la col·laboració de Pep Poblet al saxo. Es tractava que del concert en directe de “Homenatjant”, on va oferir les cançons que formen part de la banda sonora de la seva vida.
Ara, ha editat un tràiler d’aquesta actuació i ha anunciat que continuarà penjant altres vídeos de l’actuació, tant pels assistents que la varen presenciar com dels que no hi varen poder assistir: https://www.youtube.com/watch?v=jDeUhy_kYT0

500-alicia

 

ENTREVISTA A PEDRO BURRUEZO SOBRE LES SEVES “TRES VIDES”
El diari El Punt Avui va publicar dimecres a la secció de cultura, una entrevista amb Pedro Burruezo, músic i periodista establert a Sant Feliu.
A principis del 2014 ja varem informar d’un documental de José López per a Verne Films – Música , ecologia i misticisme anomenat “Las tres vidas de Pedro Burruezo”,que va fer la seva preestrena al Cinema Truffauts de Girona i que posteriorment es va projectar a la Cassa Irla i posteriorment al Cinema Arinco de Palamós.
A Través de la xerrada amb el periodista Joan Trillas, podem descobrir més detalls sobre la vida i obra del personatge: article

500-burruezo

 

VENDA BENÈFICA DE NADAL DE PROGAT SANT FELIU
L’Associació Progat Sant Feliu de Guíxols, convida a la venda benèfica Nadal 2015 similar a la que l’any passat es va portar a terme l’antic hospital i que aquest anys es traslladarà al pis del Nou Casino La Constància amb venda de bijuteria, roba, antiguitats, articles per regal, loteria de Nadal, etc.
Del 10 al 18 de desembre d’11 h. a 13 h. i de 17:00 h. a 20:00 h. i diumenges d’11:00 h. a 14:00 h. També s’accepten donatius de menjar pels gats.

500-progat

 

MIROESPAI SETMANAL DE CREU ROJA SANT FELIU-VALL D’ARO
Publiquem la transcripció del darrer guió del contingut del microespai de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro a Ràdio Sant Feliu, que s’emet els dissabtes a les 9:30 h. on es fa referència a la violència de gènere i la necessitat de denunciar. El podcast de l’espai setmanal el poder localitzar a l’apartat “A la carta” del nostre web i el guió en el podeu consultar en el següent arxiu

500-creu

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 10 de desembre

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,30 h. Benjamí B – Vilablareix
11,00 h. Infantil B – L’Escala
13.00h Cadet B – Vilamalla
17.00h Futbol d’empreses Far West – Palafrugell

Diumenge, 11 de desembre

Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00 h. AD Guíxols – Aro
18,00 h. EF Sant Feliu Juvenil – Unió

500-efsf_

El més llegit

I després