I després

INCENDI EN EL MAGATZEM DE LAS VEGAS

Compartiu aquesta història

A les 13:00 h. d’aquest dilluns s’ha produït un incendi en el magatzem de la sala de festes Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols, al carrer Colom, que ha quedat tallat després de l’arribada de diverses dotacions de bombers que han intentat sufocar les flames però l’incendi ha afectat a bigues i travessers i el sostre s’ha esfondrat en aquest tram de la petita nau que dóna al carrer.

Si es pot buscar una part positiva, seria que hi ha una paret que separa el magatzem de la sala de festes, tot i que està comunicada per algun accés, i això ha evitat que les flames es propaguessin a l’interior i que la sala pateixi la mateixa sort que el magatzem que ha quedat totalment calcinat.

Fins al lloc del sinistre s’hi ha desplaçat l’alcalde, Carles Motas, i el primer tinent d’alcalde, Josep Melcior Muñoz, a més dels tècnics municipals d’urbanisme i de la Policia Local així com els Mossos d’Esquadra per tal d’establir un perímetre de seguretat, a més d’una ambulància, de forma preventiva.

També s’hi han personat els propietaris, que han pogut accedir a l’edifici a les 15:30 h. i han pogut comprovar, esperançats, que per la banda de la sala l’incendi havia afectat a un camerino que es comunicava amb el magatzem i la part de l’escenari estava plena d’aigua per la remullada que feien els bombers a les bigues del sostre per evitar que el foc passés a l’altra banda. Per tant, a falta d’una avaluació més acurada, a les 16:00 h. semblava que la sala estava fora de perill. A les 20:00 h. ha transcendit que ha caigut una petita part del sostre de damunt de l’escenari i que els bombers continuarien treballant durant la nit per evitar que pugui revifar.

Problemes en un hidrant del port ha provocat que faltés pressió i continuïtat a les mànegues de grues per atacar les flames amb més contundència ja que els bombers han iniciat els treballs amb la reserva dels seus camions.

Las Vegas té programats diversos esdeveniments durant aquest mes, entre ells la festa de Cap d’Any, i caldrà veure durant les properes hores si l’afectació per l’incendi permet que s’hi celebrin.

faldilla

faldilla-2

El més llegit

I després