I després

Els Mossos incorporen una barca comissada a Sant Feliu en una operació contra el tràfic de drogues

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra incorporaran dins el desplegament de la seva Policia Marítima una barca que va ser comissada a Sant Feliu de Guíxols en una operació contra el tràfic de drogues que va tenir lloc al mes de maig del passat any.

L’embarcació comissada a Sant Feliu estarà al port de Roses i la voluntat del cos policial és utilitzar-la per intensificar la vigilància a la zona nord del litoral gironí. Des del cos recorden que el fenomen del tràfic de drogues és una qüestió que preocupa els Mossos des de fa anys i un dels objectius és donar resposta a aquesta entrada de droga per la via marítima.

Segons destaquen des del cos policial, aquesta barca suposa un estalvi important per a l’administració perquè la seva adquisició no ha tingut cap cost. Per poder adquirir-la, el cos va sol.licitar al jutge l’autorització necessària per transformar-la en embarcació policial. Des dels Mossos afirmen que estan convençuts que seguiran incorporant més recursos provinents d’altres actuacions policials.

Els Mossos d’Esquadra segueixen endavant amb el seu objectiu de consolidar el desplegament de la Policia Marítima, dotant la unitat dels recursos i les capacitats operatives necessàries per fer front a les activitats delictives que es produeixen en aquest àmbit.

El més llegit

I després