I després

Nota de Guíxols des del Carrer-En Comú Podem: “Presentació de la Candidatura 2023”

Compartiu aquesta història

Nota de Guíxols des del Carrer-En Comú Podem: “Presentació de la Candidatura 2023”.

PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA 2023

Aquest diumenge dia 30, a les 12 del migdia a la placeta Sant Joan, la formació dels comuns de Sant Feliu de Guíxols farà la presentació en públic de la seva candidatura

Guíxols des del Carrer – En Comú Podem presentarà aquest proper diumenge la seva candidatura en un acte que comptarà amb les intervencions de Laura López, Diputada en el Congrés per part del grup confederal Unidas Podemos, Núria Lozano, diputada d’En Comú Poden en el Parlament de Catalunya, i Jordi Lloveras, candidat a l’Alcaldia.

En línies generals es tracta d’una llista que dóna continuïtat a la feina feta pel grup municipal al llarg del darrer mandat, tot i que en relació a la de fa quatre anys renova un terç dels seus components. Com a novetat en els llocs capdavanters destaquen Lis Brusa, treballadora de l’àmbit social, que va de dos, Cristina Santiago, activista pel dret a l’habitatge, que és la cinquena, mentre que el setè lloc és per a l’escriptora Helena Corbellini. Laura Agüera, advocada en l’àmbit familiar, repeteix de quatre i Salvador Sánchez, sindicalista i assessor laboral, va de número tres. Finalment, i en relació als primers llocs de la llista, el sisè és per a Romà Castell, enginyer de telecomunicacions. La candidatura la tanca, com ja és habitual, Pere Pujol, històric militant del PSUC.

L’acte de diumenge comptarà amb l’actuació musical de Sabrina Banfi.

El més llegit

I després