I després

Alumnes de batxillerat artístic presenten l’obra ‘Pindonasses’ centrada en la dona i la sororitat

Compartiu aquesta història

Diverses alumnes de segon de batxillerat artístic de l’INS Sant Elm presenten l’obra ‘Pindonasses’, que es podrà veure en dues sessions aquest divendres al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Aquesta obra està formada per diverses peces teatrals que les alumnes han estat assajant durant aquest curs i que estan centrades en la dona i la sororitat. Així ens ho explica una de les actrius, la Sara Muñoz.

 

Una de les peces que s’hi podrà veure és la que les alumnes varen escriure, dirigir i representar al Festival Píndoles que es va celebrar a Sant Feliu recentment i que estava emmarcada dins el certamen de teatre professional Guíxols Escena. La Júlia Bonilla valora molt positivament aquella experiència.

 

Hi haurà dues representacions de la proposta teatral ‘Pindonasses’. Una es farà al matí i estarà dirigida exclusivament als alumnes de l’INS Sant Elm. L’altra, es representarà a la tarda i estarà dirigida al públic general, amb entrada gratuïta, i es podrà veure a partir de les 20.30 hores. L’obra està protagonitzada per Afra Pujol, Alba Calabuig, Alison Polo, Ana Montserrat, Ana Pérez, Berta Soler, Júlia Bonilla i Sara Muñoz.

 

El més llegit

I després