I després

Mort sobtada de “Fede” Navarro

Compartiu aquesta història

Sorpresa per la mort d’en “Fede”, Federico Navarro Giménez, de 60 anys, popular carnisser i botiguer de la zona de Vilartagues i persona vinculada al futbol amateur on durant molts anys va formar part de les directives del Vilartagues, Cristinenc, Guíxols B i Aro.
El matí d’aquest dijous es trobava indisposat i ell mateix s’ha desplaçat amb el seu vehicle al servei d’urgències del Centre d’Assistència Primària on ha mort, sembla ser, per una aturada cardio-respiratòria.
En tractar-se d’una mort tant sobtada, la notícia ha commocionat, especialment als veïns de la barriada de Vilartagues on hi tenia la seva petita botiga de queviures en la qual destacava la secció de carnisseria, que era la seva professió de tota la vida.
El seu petit altar amb la fotografia preferent de la mare i resta de la família, la venda de loteria amb el número que fa anys va distribuir mentre era directiu del Guíxols-B i que va assolir un premi, la confiança amb les clientes a les quals oferia cafè en el mateix establiment (i a algunes encara els hi “fiava”) i el seu humor característic el varen convertir en un personatge proper i popular.
Feia poc temps que havia traslladat i renovat l’establiment en el mateix carrer Castell d’Aro obrint una nova etapa que s’ha estroncat amb la seva mort inesperada.
Els funerals se celebraran aquest dissabte, 9 de març, a les 10 del matí, a la capella del tanatori de la Funerària Juanals on, a partir d’aquest divendres, a les 3 de la tarda restarà en una sala que es podrà visitar per donar el condol a la família. Reposi en Pau

El més llegit

I després